Privzostał nam ostatni. Oby został z nami już na zawsze!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Privzostał nam ostatni. Oby został z nami już na zawsze!
Ja nie mialam zadnych.Dziewczyny betujace w najblizszym czasie powiedzcie czy macie jakies objawy... Wiemze to moze za wczesnie ale jakies odczuia moze macie??a jak te dziewczyny ktore juz wiedza ze nosza ppd sercem dzidziusie?? Jakies mialyscie objawy.. Wiem ze to indywidualna sprawa
![]()
Miałaś miękką szyjkę?Ja nie mialam zadnych.
No moze szyjka, taka jak gabeczka i bardzo ciasno tam, tak wszystko rozpulchnione.

natula ja też... Ja już chyba przestane czytać tych artykułów. Za bardzo je przeżywam. Nawet teraz mam łzy w oczach, chyba za bardzo biore do siebie
Ja się tylko zastanawiam kto na tym zarabia. I czy oni nie mają obsesji na tym punkcie. To już przechodzi wszelkie możliwe granice. :/ mało stresu przy całej procedurze to teraz jeszcze czas nas będzie gonił, bo zaraz mogą zakazać. :/
Brak słów ...Ja się tylko zastanawiam kto na tym zarabia. I czy oni nie mają obsesji na tym punkcie. To już przechodzi wszelkie możliwe granice. :/ mało stresu przy całej procedurze to teraz jeszcze czas nas będzie gonił, bo zaraz mogą zakazać. :/
Ew nie tylko Ty. Masakra.natula ja też... Ja już chyba przestane czytać tych artykułów. Za bardzo je przeżywam. Nawet teraz mam łzy w oczach, chyba za bardzo biore do siebie