Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
inka 6dpt bada się bhcg i prg oraz estradiol żeby porównać z 10dpt i wyrokować ciaze, jeżeli beta jest.Jak nie ma bety to nie powinnobyc wysokiego prg no chyba ze hiperka(30 oocytów pekło).
Aż zajrze w papiery czy coś byłoEwelin chyba przy crio nie powinno być prg i prgOH bo e2 blokuje "naturalny " cykl. Ale ja tez nie jestem pewna...
Nie wiem bo ja tylko z telefonuDziewczyny nie wiem czy widzicie wczesniejszy moj post na temat forum
Ale czy Wam też widniejej takie szare okno Uncaught TYPO3 Exception i taka spora tabelka? Na tefloni ejets ok ale na laptopie wląsnie takie cos wyskakuje
inka jeszcze jest szansa zepojawiłA SIE WŁASNIE TERAZ:-) a jaki zarodek był? prg niski jakby nic się nie za działo, ale kto wie..To było crio blastki, z doświadczenia wiem ze 7 dpt beta 0.1 nie daje nadziejii.
ja mialam zawsze 1 weryfikacje 7 dpt, i pani z labo cieszyla sie jak wynik byl pomiedzy 15-20 bo to szlo w dobrym,ciazowym kierunku,ponizej 10 rokowalo zle.nie slyszalasm żeby prg przed transferem miał naczenie (jajnikowy). prg nadnerczowy owszem, ale to nie ma nic wspólnego z ciażą. Chyba nie rozumiem pytania. było pytanie o prg po transferze(7dpt) jak rokuje na cuiaze?
prg pojawia się po punkcji i daja go na lepszy rozrost endo, najgorsze jest crio bo prg tam nie ma. W niektórych krajach nie daje się do ET prg tylko do crio, ani estradiolu. tak samo w GB nie daje się prg na utrzymanie ciąży, tylko u nas.