gosia321
Fanka BB :)
O tu masz racje jak kichne to mam wrazenie ze zaraz jajniki na wierzch mi wyskoczaZobaczysz wszystko bedzie jutro dobrze...
A najgorsze bylo kichanie dla mnie bo wtedy to klucie to czulam silniej...ale bolu nic...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O tu masz racje jak kichne to mam wrazenie ze zaraz jajniki na wierzch mi wyskoczaZobaczysz wszystko bedzie jutro dobrze...
A najgorsze bylo kichanie dla mnie bo wtedy to klucie to czulam silniej...ale bolu nic...
Spokojnie. Ja też nic nie czułam. Jajek było 18uuff to juz jestem spokojniejsza![]()
To książka z dziedziny psychologii m.in.o tym, jak podchodzić do problemów.O czym to?
Też się cieszę i boję jednocześnie. Chcemy poprawić przede wszystkim jakość, ale ilość też kiepska. A L- karnityne dostane bez recepty?
A moj dzis 7 dpt.oby do piątku. Ja już sama ze soba nie wytrzymujeKoralik zobacz ja tu dziewczyny męczyłam że nie wytrzymam i oszaleję z tego czekania a już 10 dpt mija) a wybuchy nad M to ja też mam biedny on to wytrzymuję i jak ich tu nie kochać
To moze wyrwij sie z domuA moj dzis 7 dpt.oby do piątku. Ja już sama ze soba nie wytrzymujei bym sie do mamusi wysłała
![]()
Gosia nie kus wczesniejsza betaKoralik przesun sobie betowanie na 26 zobaczysz mowie ci bedzie prezent na Dzien Mamy jak nic![]()
Dasz radę zobaczysz ja też myślałam że to wieki a patrz jak zlecialo. Patrzę w kalendarz i zaraz moja dataA moj dzis 7 dpt.oby do piątku. Ja już sama ze soba nie wytrzymujei bym sie do mamusi wysłała
![]()
Dlatego ja robię dzień przed dniem matki zobaczymy czy święto będę miałaGosia nie kus wczesniejsza betaja juz i tak ledwo chodzę ze stresu.W Dzien Mamy jest Boże Ciało, wszystkie laby pozamykane
![]()