reklama

Kto po in vitro?

Natalia, ja nie miałam absolutnie żadnych objawów. Nawet biust mi sie nie powiększył. Nic kompletnie, nic. I u mnie to był dobry objaw. U i nnych dziewczyn znowu bólach brzuch czy plamienia były znakiem, że się udało. Każda z nas jest inna,więc nie ma co porównywać. Jutro beta i będzie jasność :)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Annemarie nie wiem czemu mnie dopadły znowu czarne mysli. Doczekałam 10dpt bez plamienia itd a dalej mnie kryzysy nachodzą ehhh;//
Pierwszy raz podchodziła więc jestem Zielona jak rozpoznać jakiekolwiek sygnały no wiecie jak to jest;/

Te dwa tyg. po Transferze to chyba najgorsze w zyciu:)nie masz zadnych dolegliwosci i to jest najlepszy znak.Dlaczego mialoby sie nie udac ? mlodziutka jestes, zdrowa,nie ma niczego w genetyce, zadnych anty cial. Tylko wasze plemniki troche nie tego:pale po to jest in vitro.:):):)Glowa do gory i tylko Beta prawde Ci powie.Pojedz sobie do miasta,spotkaj sie z psiapsiolami na kawe albo soczek....nie siedz i nie mysl:D

Kaczorku trzymam kciuki za kropka!! Mnie transfer bolał bardzo, ale trwało to dosłownie chwilkę, wiec da sie przecierpiec.
Natalia wiadomo ze kazda z nas sie martwi przy oczekiwaniu, to zupelnie normalne, ciezko powiedziec "wyluzuj" bo sie nie da...ale ja wierze, ze Ci sie udało :)

Kaczorku trzymam kciuki za kropka!! Mnie transfer bolał bardzo, ale trwało to dosłownie chwilkę, wiec da sie przecierpiec.
Natalia wiadomo ze kazda z nas sie martwi przy oczekiwaniu, to zupelnie normalne, ciezko powiedziec "wyluzuj" bo sie nie da...ale ja wierze, ze Ci sie udało :)
Kurczę ;( to juz sie boje ;( miałam wycinania narośl z rok temu z macicy i tez miało nie bolec a bolało jak cholipcia ;(

jak sa robione w odpowiednim czasie,to przewaznie mowia:)jak sie je robi o wiele za wczesnie ,to jasne ze nic nie wychodzi.Mnie do dzisiaj nie oszukaly;)
Martwi mnie to twoje plamienie czy juz krwawienie,nie wiem jaki stan aktualny:(kurne no...
Tez mnie martwi :( jest jakby dzien przed @ takie plaminie ze skrzepami i ciemniejsza krew niz przez ostatnie dni. Jedyna różnica jest taka ze piersi nie bola (jeszcze?). Na sikanca heszcze za wcześnie, nie? @ powinna przyjść w piątek. Ale czy bedzie planowo czy się przyspieszy. .nie wiem :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry