annemarie
Fanka BB :)
Dziewczyny i doopa zrobiłam test i jedna krecha ;( pójdę na betę jutro dla formalności
Dopiero co o tym rozmawialysmy....ze sikance robione za wczesnie ,zle sie koncza
mialas na soczek jechac ,a nie testy robic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny i doopa zrobiłam test i jedna krecha ;( pójdę na betę jutro dla formalności
Trzymaj się ;( wredna @ nie lubięTez mnie martwijest jakby dzien przed @ takie plaminie ze skrzepami i ciemniejsza krew niz przez ostatnie dni. Jedyna różnica jest taka ze piersi nie bola (jeszcze?). Na sikanca heszcze za wcześnie, nie? @ powinna przyjść w piątek. Ale czy bedzie planowo czy się przyspieszy. .nie wiem
![]()
Moze za mało czuły test ja tam w testy nie wierzeDziewczyny i doopa zrobiłam test i jedna krecha ;( pójdę na betę jutro dla formalności
No zobaczymy jutro Ann bo któraś mówiła że przy becie 80 test nie wyszedł więc się nie załamujeDopiero co o tym rozmawialysmy....ze sikance robione za wczesnie ,zle sie koncza
mialas na soczek jechac ,a nie testy robicjesl Beta dopiero sie zaczela produkowac to sikaniec jej nie wykryje.
Tez mnie martwijest jakby dzien przed @ takie plaminie ze skrzepami i ciemniejsza krew niz przez ostatnie dni. Jedyna różnica jest taka ze piersi nie bola (jeszcze?). Na sikanca heszcze za wcześnie, nie? @ powinna przyjść w piątek. Ale czy bedzie planowo czy się przyspieszy. .nie wiem
![]()
Tak, wysoka betajest jakas opcja,zeby cie troche uspokoic?![]()
Soczek mial być. Nonono..Natus moze jeszcze za wczesnie. Daj kropkowi czas na zakopanie i produkcję. Za wczesne badanie tylko nastrój psuje :*Dziewczyny i doopa zrobiłam test i jedna krecha ;( pójdę na betę jutro dla formalności
Spokojnie jeszcze nie kończę walki jutro się okaże ☺ Ty też walcz i nie myśl o najgorszym.Tak, wysoka betanarazie nie płacze ale szalu nie ma. Poczekam do piatku i bete zrobię w terminie tak jak powinno.11dpt.
Soczek mial być. Nonono..Natus moze jeszcze za wczesnie. Daj kropkowi czas na zakopanie i produkcję. Za wczesne badanie tylko nastrój psuje :*
Leze i walcze.oby do piątku. Kurcze jak juz nie 2 to chociaz 1 kropek niech ze mna zostanie.Spokojnie jeszcze nie kończę walki jutro się okaże ☺ Ty też walcz i nie myśl o najgorszym.