gosia321
Fanka BB :)
Ja bym powtorzylaZ ujemnego wyniku już nic nie będzie dziewczyny;((( nie będę powtarzać bety bo i tak już nie wyrabiam;(
To jest 11 dpt więc jak miało coś wyjść to by wyszło
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym powtorzylaZ ujemnego wyniku już nic nie będzie dziewczyny;((( nie będę powtarzać bety bo i tak już nie wyrabiam;(
To jest 11 dpt więc jak miało coś wyjść to by wyszło
My jesteśmy dokładnie w tej samej sytuacji. Damy radę, nasz dzień też przyjdzie! :-)Dziewczyny my też podchodzimy komercyjnie i startujemy drugi raz ze stymulacja bo mrozakow brak, ale damy wszystkie rade. Zacisniemy pasa, zepniemy posladki i będziemy obchodzić w końcu Dzień Matki
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem czy większą, daje dodatkową wiedzę - tak mówi nasz lekarz.Dziewczyny czy badanie dna plemników o którym wcześniej pisalyscie to chromatyna plemników? Czy ono daje większa czy mniejsza wiedzę o plemnikach niż kariotyp?
Ja raz miałam Crinone i dwa razy duphastion.Dorotko powiedz mi a po punkcji co w artemidzie wypisuja luteine czy lutinus ?
Natula tez leczysz sie w artemidzie ?Ja raz miałam Crinone i dwa razy duphastion.