gosia321
Fanka BB :)
A te leki na stymulacje moga zwiekszyc progesteron czy nieNatalia, przykro mi bardzoczy masz jakieś mrozaczki?
Gosia, u mnie progsteron był powyżej 2 i odwołali transfer. musi być poniżej 1,5, by transferowali swiezaka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A te leki na stymulacje moga zwiekszyc progesteron czy nieNatalia, przykro mi bardzoczy masz jakieś mrozaczki?
Gosia, u mnie progsteron był powyżej 2 i odwołali transfer. musi być poniżej 1,5, by transferowali swiezaka
Tak, ale w Białymstoku.Natula tez leczysz sie w artemidzie ?
Aniko nie mam mrozakow;((Natalia, przykro mi bardzoczy masz jakieś mrozaczki?
lutinus 3 * dziennie po 100 mgDorotko powiedz mi a po punkcji co w artemidzie wypisuja luteine czy lutinus ?
no u mnie zwiększyły i dlatego transfer w kolejnym cyklu. ale to lepiej, że to kontrolują, lepiej dla zarodkaA te leki na stymulacje moga zwiekszyc progesteron czy nie

U mnie zalecają betę 2 dniowych zarodków w 14/15 dniu po transferze gdzie dzień transferu to dzień zeroZ ujemnego wyniku już nic nie będzie dziewczyny;((( nie będę powtarzać bety bo i tak już nie wyrabiam;(
To jest 11 dpt więc jak miało coś wyjść to by wyszło