malutkikaczorek
Fanka BB :)
Przykro mi kochana ;( ale dla pewności powtórz wynik w piątek.A ile ci dzisiaj wyszło?Moze jeszcze urośnieDziękuje za wsparcie dziewczyny.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro mi kochana ;( ale dla pewności powtórz wynik w piątek.A ile ci dzisiaj wyszło?Moze jeszcze urośnieDziękuje za wsparcie dziewczyny.
O masz to wychodzi na to ze ja powinnam w poniedziałek(14dpt) bete robic a nie w piatek (11dpt)..U mnie zalecają betę 2 dniowych zarodków w 14/15 dniu po transferze gdzie dzień transferu to dzień zero
Powinnaś to co kazał Ci lekarz a nie to co miO masz to wychodzi na to ze ja powinnam w poniedziałek(14dpt) bete robic a nie w piatek (11dpt)..

a moze dr tak powiedziala zebym sie odczepila? Nie no chyba nie, ale teraz nie wiem czy to nie będzie za wczesnie...Powinnaś to co kazał Ci lekarz a nie to co mi![]()
koraliku ja też testuje 14 dpt - tak mam w zaleceniach po transferze 2-dniowych zarodków.a moze dr tak powiedziala zebym sie odczepila? Nie no chyba nie, ale teraz nie wiem czy to nie będzie za wczesnie...
Ja nie mam cyca i to dlategojeszcze bylo cyca do przodu![]()
Kochana to tez nie jest zle od duzych cycow nawala kregoslupJa nie mam cyca i to dlatego![]()