Ewunka
Fanka BB :)
Mam nadzieje ze nie w ogródkuPrzepraszam sis usnelam. Położyłam sie pod kocykiem na chwilke i wlasnie otworzylam oczymam wieczor w plecy
kurcze nie wiem co mam zrobićbede jutro myśleć :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieje ze nie w ogródkuPrzepraszam sis usnelam. Położyłam sie pod kocykiem na chwilke i wlasnie otworzylam oczymam wieczor w plecy
kurcze nie wiem co mam zrobićbede jutro myśleć :*
Gratulacje kochanaHej dziewczyny ! Zrobiłam test bo jak wiecie spóźnial mi się @... i... jestem mam II. Mam nadzieje ze ciąża dalej rozwinie. To jakiś cud. Życzę wam tego samego. Pozdrawiam ! W poniedziałek idę na bete.
Kochana a dobrze pamietam ze juz mialas odstawione leki i uparcie czekalas na malpeHej dziewczyny ! Zrobiłam test bo jak wiecie spóźnial mi się @... i... jestem mam II. Mam nadzieje ze ciąża dalej rozwinie. To jakiś cud. Życzę wam tego samego. Pozdrawiam ! W poniedziałek idę na bete.
To naturalne poczęcieKochana a dobrze pamietam ze juz mialas odstawione leki i uparcie czekalas na malpe
Czyli cuda sie zdarzaja ?![]()
Wow no to jeszcze wiekszy cuud i taka radosc na dzien mamyTo naturalne poczęcie
Transfer się nie powiódł miesiąc wcześniej