iga2421
Fanka BB :)
Ale chyba to nie możliwe bo po tym transferze miałam normalny okres sama nie wiem narazie jestem ostrożna w radości Hehe az za bardzo podobno![]()
Niektórzy maja cos w rodzaju okresu na poczatku...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale chyba to nie możliwe bo po tym transferze miałam normalny okres sama nie wiem narazie jestem ostrożna w radości Hehe az za bardzo podobno![]()
Ale to jak in vitro czy naturalny cud?Hej dziewczyny ! Zrobiłam test bo jak wiecie spóźnial mi się @... i... jestem mam II. Mam nadzieje ze ciąża dalej rozwinie. To jakiś cud. Życzę wam tego samego. Pozdrawiam ! W poniedziałek idę na bete.
Twraz sama już nie wiem ... transfer miałam w kwietniu nie udany . Bo beta nie wyszła . Teraż spóźnial mi się okres i było mi ciągle nie dobrze. No i wczoraj zrobiłam test wyszły 2 kreski a dziś betę. Ale podobno może być tak że jednak transfer sie udał.Ale to jak in vitro czy naturalny cud?
No to gratulacje!Twraz sama już nie wiem ... transfer miałam w kwietniu nie udany . Bo beta nie wyszła . Teraż spóźnial mi się okres i było mi ciągle nie dobrze. No i wczoraj zrobiłam test wyszły 2 kreski a dziś betę. Ale podobno może być tak że jednak transfer sie udał.
W którym dniu robiłaś betę. ?Twraz sama już nie wiem ... transfer miałam w kwietniu nie udany . Bo beta nie wyszła . Teraż spóźnial mi się okres i było mi ciągle nie dobrze. No i wczoraj zrobiłam test wyszły 2 kreski a dziś betę. Ale podobno może być tak że jednak transfer sie udał.
Przypuszczam,ze Beta bylaby o wiele wyzsza,oprocz tego pasuje na taka 2-3tyg.po owulacji.To chyba najpiekniejsza niespodzianka,jaka Ci sie w zyciu przydarzyla.Właśnie też o tym pomyślałam że może jednak był udany ...![]()
W 11 dniuW którym dniu robiłaś betę. ?
Jak dla mnie to jednak natura. ...
Ale czy to ważne. ?
Oj tak to prawda ! Wogóle w to nie wierzę nie dociera do mnie i jestem w mega szoku zresztą tak jak mój mążPrzypuszczam,ze Beta bylaby o wiele wyzsza,oprocz tego pasuje na taka 2-3tyg.po owulacji.To chyba najpiekniejsza niespodzianka,jaka Ci sie w zyciu przydarzyla.![]()