dorota1984
Zaciekawiona BB
Trzymaj się Kochana, trzymam kciuki, żeby się udało. Musi być dobrze.Dziewczyny jestem na porodowce. Nie jest dobrze. Starają się zatrzymać akcje porodowa. To dopiero 26 tydzień :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymaj się Kochana, trzymam kciuki, żeby się udało. Musi być dobrze.Dziewczyny jestem na porodowce. Nie jest dobrze. Starają się zatrzymać akcje porodowa. To dopiero 26 tydzień :-(
Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze niech maluch siedzi w brzuszku ! 3 mam kciuki !Dziewczyny jestem na porodowce. Nie jest dobrze. Starają się zatrzymać akcje porodowa. To dopiero 26 tydzień :-(
Przesyłam ciepłe myśli w waszą stronę oby wszystko dobrze się skończyło. Niech tam dzidzia siedzi w brzuchuDziewczyny jestem na porodowce. Nie jest dobrze. Starają się zatrzymać akcje porodowa. To dopiero 26 tydzień :-(
Nieźle naprawias ta głowęW 11 dniu

Ja w to nadal nie wierze boję się że to jakiś sen i się obudze. .. bo nie raz mi się tak śniło . Uśmiech zadziałał błyskawicznie musisz stawiać czesciej hehehNieźle naprawias ta głowę
Mówiłam że stawiam uśmiech ale nie wiedziałam że aż taki
Pięknie![]()

Dziewczyny jestem na porodowce. Nie jest dobrze. Starają się zatrzymać akcje porodowa. To dopiero 26 tydzień :-(
Anika kiedy zaczynasz kompletowac wyprawke ?Mgs82, rewelacyjna betaprzy takiej wartości pęcherzyk już jest widoczny
ekstra!