dorota1984
Zaciekawiona BB
Trzymaj się Kochana, trzymam kciuki, żeby się udało. Musi być dobrze.Dziewczyny jestem na porodowce. Nie jest dobrze. Starają się zatrzymać akcje porodowa. To dopiero 26 tydzień :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymaj się Kochana, trzymam kciuki, żeby się udało. Musi być dobrze.Dziewczyny jestem na porodowce. Nie jest dobrze. Starają się zatrzymać akcje porodowa. To dopiero 26 tydzień :-(
Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze niech maluch siedzi w brzuszku ! 3 mam kciuki !Dziewczyny jestem na porodowce. Nie jest dobrze. Starają się zatrzymać akcje porodowa. To dopiero 26 tydzień :-(
Przesyłam ciepłe myśli w waszą stronę oby wszystko dobrze się skończyło. Niech tam dzidzia siedzi w brzuchuDziewczyny jestem na porodowce. Nie jest dobrze. Starają się zatrzymać akcje porodowa. To dopiero 26 tydzień :-(
Nieźle naprawias ta głowęW 11 dniu

Ja w to nadal nie wierze boję się że to jakiś sen i się obudze. .. bo nie raz mi się tak śniło . Uśmiech zadziałał błyskawicznie musisz stawiać czesciej hehehNieźle naprawias ta głowę
Mówiłam że stawiam uśmiech ale nie wiedziałam że aż taki
Pięknie![]()

Dziewczyny jestem na porodowce. Nie jest dobrze. Starają się zatrzymać akcje porodowa. To dopiero 26 tydzień :-(
Anika kiedy zaczynasz kompletowac wyprawke ?Mgs82, rewelacyjna betaprzy takiej wartości pęcherzyk już jest widoczny
ekstra!