reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny kochane pisałam wczoraj ale chyba nikogo juz nie było na forum. ja 3dpt a gardło mnie boli i glowa i nos na zmianę to zatkany to kicham i woda leci ;( chyba złapałam cos ;( co mogę wziąć na to?W aptece polecili mi serie *spam* dla kobiet w ciazy krople saszetki do picia i do ssania stosowała któraś? martwię sie żeby sie z tego cos gorszego nie porobiło :/ no i przychodzą takie momenty ze czuje takie rozciąganie i ból w środku w pachwinach pod brzuchem miała któraś tak? No i jak aplikuje lutke dowcipnie to chyba macica nisko ;( to chyba zły znak bo podobno przed okresem tak jest ;( bo czuje taka kulkę w środku zaraz nisko,czy to macica bedzie? Co o tym myślec wszystkim?

reklama
Aniolkowa, modlę się, by Twój Maluszek jeszcze choć trochę w brzuchu wytrzymał! W tym wszystkim dobrze, ze trafiłaś na (tak mi się wydaje) dobrych lekarzy i opiekę. Każdy dzień ma tutaj znaczenie, ale wierzę, ze w razie czego pomoga:* mam w rodzinie dziewczynę, ktora urodzila się w 27tc 16 lat temu... zdrowa pannica! Z Twoim synkiem będzie tak samo :*

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Kaczorek, pij dużo herbaty, nawadniaj się, poza tym miód, cytryna, sok malinowy i czosnek. *spam* możesz pić. O szyjce (nie macicy) się nie wypowiem, bo nie kontrolowalam nigdy. A wszelkie bóle brzucha na tym etapie to norma, jeśli się zwiększa weź no spa. No i mam nadzieję, ze przyjmujesz magnez :)

Kaczorek dziewczyny polecają *spam*, więc nie zaszkodzi. A co do szyjki to nie pomogę, bo nigdy jej nie kontrolowałam. A jak boli jak na @ i to bardzo bierz no spe. A bierzesz magnez?

Dziewczyny kochane pisałam wczoraj ale chyba nikogo juz nie było na forum. ja 3dpt a gardło mnie boli i glowa i nos na zmianę to zatkany to kicham i woda leci ;( chyba złapałam cos ;( co mogę wziąć na to?W aptece polecili mi serie *spam* dla kobiet w ciazy krople saszetki do picia i do ssania stosowała któraś? martwię sie żeby sie z tego cos gorszego nie porobiło :/ no i przychodzą takie momenty ze czuje takie rozciąganie i ból w środku w pachwinach pod brzuchem miała któraś tak? No i jak aplikuje lutke dowcipnie to chyba macica nisko ;( to chyba zły znak bo podobno przed okresem tak jest ;( bo czuje taka kulkę w środku zaraz nisko,czy to macica bedzie? Co o tym myślec wszystkim?
W grupie Slownik in Vitro,jest na temat lekow i co wolno brac ,a co lepiej nie.Musisz tylko dobrze poszukac.Resztą bym sie nie przyjmowała,az tak bardzo bo 3 dpt.nie ma zadnych objawow.To co opisujesz,moze byc rozciagajaca sie macica albo jajniki.Wykuruj sie najpierw,zdrowka:):):)

Oprocz tego hormony,ktore przypuszczam bierzesz,powoduja rozpulchnienie narządów .wewnętrznych i te objawy mogą też stamtąd pochodzić.

Multikaczorek - świeży imbir tez polecam, dla mnie w ciąży jedyny ratunek, no i *spam*. Ja szyjki tez nigdy nie kontrolowałam.

Powodzenia na wizytach dzisiaj:)

Ja po pierwszym Menopurze:) wzięłam o szostej i juz spac nie mogłam. Zaraz sie zbieram do kliniki bo musze jeszcze jakieś badania dorobić. Jestem przejęta i spokojna:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aniolkowa - mam nadzieje, ze jednak uda sie zatrzymac porod jak najdluzej sie da. Sama mam wczesniaka, znam ten strach... Najwazniejsze, ze szybko zareagowalas. Oby Twoj chlopczyk chcial posiedziec u mamusi. A powiedz co jest przyczyna, ze tak szybko u Ciebie akcja porodowa sie zaczela? Lekarze cos mowia? Masz juz imie dla Syneczka??

reklama
Kaczorek, pij dużo herbaty, nawadniaj się, poza tym miód, cytryna, sok malinowy i czosnek. *spam* możesz pić. O szyjce (nie macicy) się nie wypowiem, bo nie kontrolowalam nigdy. A wszelkie bóle brzucha na tym etapie to norma, jeśli się zwiększa weź no spa. No i mam nadzieję, ze przyjmujesz magnez :)
Tak biorę magne b6 2x2 ;) mam nadzieje ze szybko minie ;)

Do góry