reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ja myślę dokladnie tak samo, dlatego kupiłam luteine zamiast lutinusa
Troche wiem jak to dziala bo pracuje w szpitalu i codziennie jest firma za firma wiec wiem na czym to polega. Ale jak pisalam pierwsze 2 tygodnie bede brala to a pozniej zmiana. Zastanowie sie nawet nad duphastonem bo na wakacje bylby chyba wygodniejszy bo jak do sukienki w pizdziawke sobie wsadzac jak to wyplywac bedzie jeszcze sie zaparze w upal z wkladka :)

reklama
Tu mnie tylko skusilo to ze place za 1 opakowanie a mam 2 ale jak tak na spokojnie w domu pomyslalam to to drozsze niz stymulacja na dluzsza mete nie zarabiam tyle zeby prawie pol wyplaty dac na 1 lek a gdzie reszta a przeciez jak sie uda to tez trzeba poodkladac troche na wyprawke

Tu mnie tylko skusilo to ze place za 1 opakowanie a mam 2 ale jak tak na spokojnie w domu pomyslalam to to drozsze niz stymulacja na dluzsza mete nie zarabiam tyle zeby prawie pol wyplaty dac na 1 lek a gdzie reszta a przeciez jak sie uda to tez trzeba poodkladac troche na wyprawke
Nas ostatnia stymulacja zrujnowala do reszty. Jak juz bylam w ciazy jednego dnia dowiedzielismy sie ze sa blizniaki a dwa dni pozniej mialam mega krwawienie i przez to bylam dluzej na podtrzymaniu i na zwiekszonych dawkach i tak 600 bylo na ok 2 tyg na leki,do tego wizyty 2 w mcu,czyli kolejne 300, do tego jakies badania min 200 no i leki na kolejne 2 tyg. Dramat jakis. Zylismy z pensji M,w tym splacalismy wykup mieszkania 1000 mc,wiadomo oplaty i mozna sie zalamac:(

Pytanie do tych którym sie udal transfer ;) jakie miałyście objawy i ile dni po transferze zaczęły sie pojawiać? Dajcie jakaś nadzieje ;)
Ja od 1-4 dpt ból jak na @. Potem w.nocy z 4 na 5 dpt kłucie mocne. I ogólnie od 1 dpt ból kręgosłupa więc czułam że coś się dzieje bo ja dzień przed @ mam bóle krzyża. No i zmęczenie. Mdłości miałam calodniowe ale około 5-6 tygodnia
Teraz tylko sennosc i zmęczenie

Kaczorku wydaje mi sie, że tak 5-7dpt miałam lekkie plamienia tylko bo papierze. Wkładka była czysta. No i bliżej spodziewanej @ brzuch bolał właśnie jak na @. Bolały mnie też po zewnętrznej stronie piersi, że ledwo w nocy mogłam się na nie polożyć.
Ale nie kazda musi mieć objawy. Pamiętaj o tym :*

Troche wiem jak to dziala bo pracuje w szpitalu i codziennie jest firma za firma wiec wiem na czym to polega. Ale jak pisalam pierwsze 2 tygodnie bede brala to a pozniej zmiana. Zastanowie sie nawet nad duphastonem bo na wakacje bylby chyba wygodniejszy bo jak do sukienki w pizdziawke sobie wsadzac jak to wyplywac bedzie jeszcze sie zaparze w upal z wkladka :)
No niestety jest to faktycznie uciążliwe, ja od dwóch miesięcy nie miałam ani jednego dnia bez wkładki, w środku to juz tez chyba jestem jedną wielką luteina...

Kaczorku ja około 4dpt czułam jak ciągnie w pachwinach, 8 dpt poczułam rozpulchnioną poduszeczkę przy aplikacji luteiny. Brzuch pobolewał sporadycznie jak na @, wtedy nospa. W sumie okropny ból piersi, do dzisiaj śpię w staniku.

Kaczorku wydaje mi sie, że tak 5-7dpt miałam lekkie plamienia tylko bo papierze. Wkładka była czysta. No i bliżej spodziewanej @ brzuch bolał właśnie jak na @. Bolały mnie też po zewnętrznej stronie piersi, że ledwo w nocy mogłam się na nie polożyć.
Ale nie kazda musi mieć objawy. Pamiętaj o tym :*
Np ja nie mamwogole objawow :) a przy bliźniakach obawialam się o podwójnej mocy a tu cisza :)

reklama
Do góry