Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to super! Duzy baczek :-) :-) :-)Mi tez powiedzial , ze tydz daleji caly czas mialam dopochwowo... wagi mi nie podaje tylko wzrost i w tym 15 tyg mial 10.5 cm
W sumie to nie wiem czy mial czy miala
![]()
Nie mamy mrożaczków, nie wiem co dalej, pieniądze się skończyły, zrobiliśmy wszystko na co obecnie mogliśmy sobie pozwolić :-(Dorota, przykro miniestety, nie każde podejscie konczy się sukcesem i o tym kazda z nas musiała się przekonac
masz jakiś plan? jakieś mrozaczki?
Dorotko tak bardzo mi przykro a tak liczylam i trzymalam kciuki ze tobie sie udaNie mamy mrożaczków, nie wiem co dalej, pieniądze się skończyły, zrobiliśmy wszystko na co obecnie mogliśmy sobie pozwolić :-(
Czekam jeszcze na telefon od lekarza, kiedy ewentualnie moglibyśmy próbować podejść do kolejnej stymulacji.
Niesprawiedliwe jest to jak wiele z nas cierpi ... nie wiem jak się podniosę, ale wiem, że muszę.
Dziękuję Wam za to, że jesteście. Dzisiaj boli dusza, jutro dojdzie jeszcze ból @ ...