Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niestety niezbadane sa wyroki boskie, a może zadziała ten jajnik szanse nikłe, ale kto wie. Antykoncepcja raczej nie będzie miała no to wpływu. A codo ivf: dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą:-)Idę cios za ciosem 3 stymulacji w przeciągu pół roku będą . Myślałam że może dać czas temu prawemu żeby coś wyprodukował .KD to nie jest rozwiązanie dla mnie. Pogodzilam się z tym że ten cud może nie nastąpić .Ale będę walczyć jak lew puki mogę i nie uznam ze to walka z wiatrakami .
nie plakaj kochana bo Polcia będzie z Tobą smutac.ja wiem,gdzie jest wesolonormalnie się poryczałam.
U mnie z krwiakiem bylo tak, ze byl, ponoc szybko sie ewakuowal, bo w 3 dni, tylko dlatego ze byl pod lozyskiem, a mam nisko lozysko nad sama szyjka. Centralnie umiejscowione. Ale zadnych o nim nie mam info na wypisie, ordynarka.ktora mnie przyjmowala na oddzial nie byla za bardzo wylewna, zeby mi powiedziec cos nieco o krwiaku, a jak mnie wypisywala to powiedziala tylko ze jest lepiej i tyle.to do poniedziałku jeszcze dużo czasu...A co zrobisz jak nie potwierdzi się diagnoza ginekologa prowadzącego ciąże? bo z tego co piszesz to było podejrzenie krwiaka (i chyba go nie było), masz łożysko przodujące? jeżeli tak to mnóstwo dziewczyn ma. Odpowiednią opieka przy przodującym łożysku i wszystko będzie dobrze. Teraz ta taśma, dla mnie powinnaś zmienić lekarza. Jeżeli, mimo wszystko będziesz chciała się trzymać tego pana to zostawię to bez komentarzaZobaczymy jak będzie w poniedziałek. Musisz zachować spokój. Wiem, ze łatwo się tak mówi, ale to nie służy dziecku.
będę niebawemnie plakaj kochana bo Polcia będzie z Tobą smutac.ja wiem,gdzie jest wesolo![]()