Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WspanialeEwunka, tak dziś 8 dzień stymulacji,byłam na wizycie. Jeszcze w pon. wizyta i chyba w środę punkcja. Jest 6 jaj po 18-19mm.
Kurcze nie pamietam na którym...będę 17 to sie dowiemSiostro wiesz już jakie leki i jakie dawki. ?
Nie mów ze torbiel na lewym jajnikubo to juz by były za duże podobieństwa .
Ja raczej zacznę z lipcowym ( badz sierpniowym )okresem . Może też na urodziny się dowiem ze udało się mieć zarodek.
Powodzenia
Melduje poslusznie, ze nasz komplet nienaruszonyKurcze nie pamietam na którym...będę 17 to sie dowiemleki gdzies mam zapisane ale zostawiłam kartke w domu a jadę na zakupy właśnie. Dawek chyba mi nie rozpisala jeszcze, na startowej wizycie pewnie dostane.Wiem tylko ze na krotkim tym razem będę. Mam nadzieje ze jajeczek bedzie wiecej..
Ewciu ja wierzę że teraz Ci sie uda i razem te nasze ciaze przejdziemy.w kupie raźniej
Czesia w komplecie?
Gosia jak Ty tam?
Aniolkowa jak skurcze? Maly mam nadzieje spokojny :*
Najki &&&& :*
Ewelin Mamusko, jak bąbelek? :*
Nie wiem co tam za literki bylu pamietam tylko ze morula kompaktujacaJak P8A to córa będzie3mam kciuki.
:* trzymam kciuki zeby wszystko bylo okGosia, dziękuję za piękny wpis w kalendarzu :* aż się poplakalam !!!
Za dzisiejsze wizyty trzymam mocno kciuki
A wszystkim miłego dnia![]()