aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Megi nie wiem co powiedzieć :-( tak mi przykro, że trafiłaś na jakiegoś konowała i przez niego stymulacja stracona :-( trzymaj sie jakoś
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przykro mi .....Spieprzyli to... Lekarz tego nie przyznał oczywiście, chociaż po minie widziałam... Zrobili mi punkcję za wcześnie, ta jedyna komórka jest mocno niedojrzała i nie nadaje się do zapłodnienianawet brak mi słów, brak siły zeby płakać. Nic.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tez ogladam...ale sytuacja...z dwoch...czworoOgladam na tlc "wyzwanie-pierwsze dziecko". Para starala sie 8 lat, in vitro, wyhodowali 16 zarodków z czego przeżyły tylko dwa. Podali i każdy podzielił się i mają czworaczki![]()
Wow to dopiero szczescieOgladam na tlc "wyzwanie-pierwsze dziecko". Para starala sie 8 lat, in vitro, wyhodowali 16 zarodków z czego przeżyły tylko dwa. Podali i każdy podzielił się i mają czworaczki![]()
4 szt to już bogato. Ostatnio czytałam o przypadku kobiety której nie dawali szans podano 3 zarodki z czego 5 dzieciOgladam na tlc "wyzwanie-pierwsze dziecko". Para starala sie 8 lat, in vitro, wyhodowali 16 zarodków z czego przeżyły tylko dwa. Podali i każdy podzielił się i mają czworaczki![]()