aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Megi nie wiem co powiedzieć :-( tak mi przykro, że trafiłaś na jakiegoś konowała i przez niego stymulacja stracona :-( trzymaj sie jakoś
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro mi .....Spieprzyli to... Lekarz tego nie przyznał oczywiście, chociaż po minie widziałam... Zrobili mi punkcję za wcześnie, ta jedyna komórka jest mocno niedojrzała i nie nadaje się do zapłodnienianawet brak mi słów, brak siły zeby płakać. Nic.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tez ogladam...ale sytuacja...z dwoch...czworoOgladam na tlc "wyzwanie-pierwsze dziecko". Para starala sie 8 lat, in vitro, wyhodowali 16 zarodków z czego przeżyły tylko dwa. Podali i każdy podzielił się i mają czworaczki![]()
Wow to dopiero szczescieOgladam na tlc "wyzwanie-pierwsze dziecko". Para starala sie 8 lat, in vitro, wyhodowali 16 zarodków z czego przeżyły tylko dwa. Podali i każdy podzielił się i mają czworaczki![]()
4 szt to już bogato. Ostatnio czytałam o przypadku kobiety której nie dawali szans podano 3 zarodki z czego 5 dzieciOgladam na tlc "wyzwanie-pierwsze dziecko". Para starala sie 8 lat, in vitro, wyhodowali 16 zarodków z czego przeżyły tylko dwa. Podali i każdy podzielił się i mają czworaczki![]()