Ewunka
Fanka BB :)
Ja bym zrobiła badania . Może po wynikach będzie jakiś plan. BEZ WYNIKU to leczenie na oślepzagwozdke mam.. na logike to nie ma sensu, ale kazali zrobić.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym zrobiła badania . Może po wynikach będzie jakiś plan. BEZ WYNIKU to leczenie na oślepzagwozdke mam.. na logike to nie ma sensu, ale kazali zrobić.
No napewno jest to stresujące . Ja bałam iść się na 2 amh po operacji.zapytam jeszcze jak bede w klinice.. AMH zrobie na pewno (ale szczerze to strasznie sie boje wyniku).
Długi czy krótki. .....Boze dlugi protokol jest okropny...jeszcze 5 tabl antykoncepcji...@...i jeszcze jedno opakowanie...ta bezczynność mnie wykonczy bo psychicznie jest mi bardzo ciezko i jeszcze z tym wszystkim jestem sama...

DokladnieDługi czy krótki. .....
Ja przed krótkim za 1 razem miałam 36 antykoncepcji ( bez przerwy na okres )
Za 2 razem 14 antykoncepcja i krótki .
Ja antykoncepcji traktuje już jak stymulację z każdym dniem idziesz dalej. Teraz musisz się wyciszyć by potem dobrze wystartować.
Samotność w tym czasie na pewno jest ciężka do zniesienia. .....
Postaraj się zająć głowę czym innym czymś co lubisz .
I pomyśl ile masz szczęścia ze możesz walczyć jest wiele kobiet które na to nie stać .
Postaraj się cieszyć i uwierz ze ta antykoncepcja ma sens i co dzień znika 1 tabletka![]()
Trzymam &&Dokladnieja tabletki zaczęłam brać jeszcze w zeszłym roku i stymulację i transfer miałam mieć w grudniu ale sprawy zawodowe i potem zdrowotne ciagle odwlekały początek stymulacji (tez szlam długim protokołem) stymulacja zaczęła sie dopiero 2 kwietnia (a miała byc w grudniu wuec ciagle byłam na antykach bo ciagle były nowe problemy a nie mogłam przerwać procesu wyciszania bo co chwile cos wynikało nieplanowanego nieprzewidzianego).tak wiec od grudnia czekałam na stymulke do 2 kwietnia.punkcje miałam 27 kwietnia i znow odroczony transfer bo było ryzyko hiperki i jeden cykl musiałam odczekać crio miałam 2 tyg temu i jutro w końcu beta
trzymajcie kciuki bo boje sie jak djabli ;(((