Dzięki na pewno sprawdzimyTo tak jak u nas no ja mam hashimoto ale z tym tez mozna miec dzieci
Na poprawe ilosci spermy polrcam orzechy brazylijskie i andtovit plus nam mega poglo
Na ruch l-karnityne tez troche poprawila ruchliwosc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki na pewno sprawdzimyTo tak jak u nas no ja mam hashimoto ale z tym tez mozna miec dzieci
Na poprawe ilosci spermy polrcam orzechy brazylijskie i andtovit plus nam mega poglo
Na ruch l-karnityne tez troche poprawila ruchliwosc
No kaczorku na spokojnie [emoji5]napewno będzie ok trzymam za was kciuki. [emoji4]Dziewczyny beta urosła z 18 do 27,8ale lekarz mówił ze nadal czekamy i kolejna beta w piątek...
Ja mysle ze dziewczynkaJuż po
Niestety niewiaodmo kto tamnogi byly przy sobie i pepowina miedzy nimi w dodatku
Szyjka zamknieta 7.5 cm - o i tyle wiem
Nastepna wizyta 06.07 prosze nie wpisac
A co do polowkowego ma byc za 5 tyg bede pozniej dzwonic sie umawiac to wtedy sie wpiszemy![]()
Pierwszy dlatego tak sie wszystkim denerwujeA nawet dobrze[emoji5][emoji5] jak narazie ..co ma być to będzie już raz przeżyłam porażkę i podchodzę chyba mniej emocjonalnie oczywiście wierze i bardzo pragnę by się udało ale dystans jest potrzebny . Narazie lezakuje coś ugotuje i trochę pochodzę po ogrodzie nie przemeczam się .. A ty Gosiu który raz podchodzisz? ?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Gosiu i tak trzymajPierwszy dlatego tak sie wszystkim denerwuje
Tez jestem zdania coa byc to bedzie ale jednak z przewaga na to ze bedzie ciaza![]()
Kochana gratulacje jestes mamusiąDziewczyny beta urosła z 18 do 27,8ale lekarz mówił ze nadal czekamy i kolejna beta w piątek...