Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie Ann jeszcze mnie tam nie ma
Nie ja miałam robiona po 2 dniachKaczorku przyrost 66% jest po 48H, a Ty miałaś robioną bete po 24H.
Nie szukaj nic na necie, bo tylko niepotrzebnie sie nakręcasz. I to negatywnie widzę.
Kaczorku przyrost 66% jest po 48H, a Ty miałaś robioną bete po 24H.
Nie szukaj nic na necie, bo tylko niepotrzebnie sie nakręcasz. I to negatywnie widzę.
Aaaa...ja myślałam, że miałaś dzień po dniu. To przepraszam, że coś pokręciłam.Nie ja miałam robiona po 2 dniach
Dziewczyny, dzieki za dobre słowa, odpisze Wam wszystkim - jestem w rządowym - dzieki Najki zresztą [emoji8] bo to ona napisała ze sa jeszcze wolne miejsca, ja nawet bym nie szukała. Tamta próba była moją trzecią w rządowym, a lekarz określił to słowami - uznajmy ze tamtej próby wogole nie było, wiec rozumiem ze teraz znowu zaczynam trzecią próbęmyśle ze jakos sobie tak zakombinują ze nie będą stratni napewno. Dla mnie w każdym razie był to ludzki odruch z ich strony, troche przyznanie się do błędu i doceniam to. Bedzie mnie prowadził dr. Lewandowski, zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie o nawet nie wiecie jak poprawił mi humor
Truskawka - ja wierzę w siłę mrożonych zarodków, nie dość ze to są najsilniejsze sztuki to jeszcze organizm odpoczął po stymulacji. Napewno z któregoś sie uda.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To prawda, jakoś Ci lekarz od in vitro są mało komunikatywni, jestem coraz mniej zadowolona z kliniki, ale jestesmy do nich uwiazani, bo mamy tam juz swoje zarodki, wiec teraz nic nie zrobimy, a podchodzic do in vitro juz nie mamy zamiaru.
Mnie sie wydaje, ze albo mialam zle transfer przeprowadzony (była krew na wkładce jak wrociłam do domu), albo organizm był wymeczony po punkcji, bo jednak brzuch to mnie strasznie długo bolał. Teraz wydaje mi sie, ze mamy wieksze szanse, ale tez nie chce sobie jakis super wielkich nadziei robic tak jak po 1szym razie. Mysle, ze musielibysmy miec strasznego pecha, aby z 4 dobrych blastocyst zaden sie nie rozwinał w dzidziusia.
Iga dlaczego??? bedzie mogl z tym szybciej cos zrobic,potem bedzie mial takie same problemy jak wy.