Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mielonka aż szczypie w oczyPisanka zebym blizej mieszkala to bym lepsza ci kolacje przyniosla. Ale ze mam daleko ☺wiec smacznego☺
SuperDziewczyny zrobiłam kolejny test sikany i widać cień cienia 2 kreskia jak robiłam o 11 to nic nie było
![]()
Super a jutro beta bedzie jeszcze wiekszaDziewczyny zrobiłam kolejny test sikany i widać cień cienia 2 kreskia jak robiłam o 11 to nic nie było
![]()
Moim zdaniem nie są konieczne zaczynają szukać jak coś nie idzie. ..... jak 3 podejścia nie wyszły .Dziewczyny tak sobie siedze i sie zaczelam martwic. Ide dlugim protokolem i jestem na etapie antykoncepcji. Bylam u dwoch gin i zdalam sibie sprawe ze zaden nie jazal mi zrobic badan na jakies mutacje. Czy takie badanie u kazdej dziewczyny jest konieczne?
Czulszy test moze i pewnie beta poszla w gore. Glowa do goryDziewczyny zrobiłam kolejny test sikany i widać cień cienia 2 kreskia jak robiłam o 11 to nic nie było
![]()
Chcesz zobaczyc moj obiad z ginekologiiPozdrowienia ze szpitala. A to kolacja![]()
DawajChcesz zobaczyc moj obiad z ginekologii?