Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kaczorku beta bedzie wysoka uwierz w kropka glowa do goryDziewczyny krew oddana po raz trzci ale cos zły dzień mam dzisiaj i nadzieje jakoś straciłam ;(
Przy ivf prl nie odgrywa żadnej roli. Dość duże podwyższenie w naturalnych staraniach może przeszkadzać. Przy art możesz to "olac".Dzięki
Za tydzień idę na konsultację do jeszcze jednego gina, zapytam o to. Lekarce rodzinnej też mówiłam o tej prolaktynie i powiedziała to samo- że jej zdaniem to nie jest przyczyną braku ciąży. Albo trafiłam na patałachów, albo faktycznie szukam problemu na siłę![]()
Dzięki, Westi. Właśnie tak powiedział mi lekarz z kliniki. Teraz, gdy zaczęłam czytać o Waszych badaniach, przypomniałam sobie o tym. Nie chcę wydać kolejnych 13 tys. jeśli coś jest nie tak,a ja to przeoczyłam.Przy ivf prl nie odgrywa żadnej roli. Dość duże podwyższenie w naturalnych staraniach może przeszkadzać. Przy art możesz to "olac".