Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie lubię torbieli..Jestem juz po .....
Wiec lewy jajnik spuchniety i na nim torbiel czynnosciowa ( która mamy nadzieję zniknie do 31 08)
Z @ w sierpniu mam zacząć antyki 31 mam kontrol czy juz nie ma torbieli i jak ok to zaczynam zastrzyki.
Więcej kontroli po 3 dniach potem co dzień by nie przegapić kiedy dodać Orangutana. .....
Leki te same
Gonal 300
Menopur 75
Orangutan 0.25
Dala mi jakieś skierowanie na krew dla mnie i męża ( jakieś podstawy )
31 .08 Mamy zrobić .
Coś się zaczyna dziać, wiesz już na co czekać. A torbiel mam nadzieję zniknie i we wrześniu będą wreszcie bliźniakiJestem juz po .....
Wiec lewy jajnik spuchniety i na nim torbiel czynnosciowa ( która mamy nadzieję zniknie do 31 08)
Z @ w sierpniu mam zacząć antyki 31 mam kontrol czy juz nie ma torbieli i jak ok to zaczynam zastrzyki.
Więcej kontroli po 3 dniach potem co dzień by nie przegapić kiedy dodać Orangutana. .....
Leki te same
Gonal 300
Menopur 75
Orangutan 0.25
Dala mi jakieś skierowanie na krew dla mnie i męża ( jakieś podstawy )
31 .08 Mamy zrobić .
Czuje się wspaniale .Sytuacja jest taka ze znów będę się starała o bliźniakaNie lubię torbieli..
No ale wreszcie cos sie dzieje :* Jak się z tym czujesz? :*

Te same nadzieje mamyCoś się zaczyna dziać, wiesz już na co czekać. A torbiel mam nadzieję zniknie i we wrześniu będą wreszcie bliźniaki![]()

Mówię jak to