husann
Fanka BB :)
Ah te paluchy sa nie zastapioneAle to co Pisank apisze o aplikatorze to też tak robiłam. Wkładałam i na boki kołysałam tym patykiem. Lepiej wchodziła
Teraz paluchem, bo jakoś później ciężko mi było![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ah te paluchy sa nie zastapioneAle to co Pisank apisze o aplikatorze to też tak robiłam. Wkładałam i na boki kołysałam tym patykiem. Lepiej wchodziła
Teraz paluchem, bo jakoś później ciężko mi było![]()
KOchana ja zastrzyki od samej punkcji biorę do tej poryDziewczyny wole wkladac niz sie kluc po poprzedniej punkcji musialam przez 14 dni brac zastrzyki
To ci nie zazdroszcze. I jak dlugo jeszcze music brac. I luteina jest o wiele wiele tansza bo za 30 tab zaplacilam nie cale 7 zl a za zastrzyki juz dokladnie nie pamietam ale bylo ok 600 zlKOchana ja zastrzyki od samej punkcji biorę do tej pory![]()
Transfer mialam jeden i to jest moja druga procedura. Tak bede miala 10 zaplodnionych w zaleznosci ile kom sie pobierze. Lecze sie w Białymstoku.Husann ktory to Twoj transfer i procedura? To ty pisałaś ze masz wiecej niz 6 zapladniane? Gdzie sie leczysz?
Obiaw może być ....Ale ze moze byc tak wczesnie taki objaw 9 dni po transferze ????
To na pewnoObiaw może być ....
Tylko on oznacza
Ze jesteś w ciąży
Albo
Że nie jesteś w ciąży .
1 Obiaw ciąży to pozytywna beta .
Według mnie.![]()
Nigdy nie byłaś na takim dopinguTo na pewno
Zobaczymy chyba pojde jutro. Mnie poprostu to dziwi bo nigdy czegos takiego nie mialam zebym do lodowki zajrzec nie mogla ze smrodu![]()