malutkikaczorek
Fanka BB :)
Ja tez oddałam juz krew i wynik po 15.Co ciekawe rano zrobiłam test i nadal są dwie kreski,pójdę dzisiaj do lekarza tu u siebie i zobaczę co on na to powie bo ten z invimedu tylko betę karze powtarzać i czekać i co... :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez oddałam juz krew i wynik po 15.Co ciekawe rano zrobiłam test i nadal są dwie kreski,pójdę dzisiaj do lekarza tu u siebie i zobaczę co on na to powie bo ten z invimedu tylko betę karze powtarzać i czekać i co... :/
Wiem ale powiem mu ze martwię sie ciaza pozamaciczna i zobaczymy co on na to powie ;(Jeśli cię to uspokoi to idź do lekarza ale nie nastawiaj sie na wiele bo przy tak wczesnej ciąży to wątpę żeby było coś widać.
Wiem ale powiem mu ze martwię sie ciaza pozamaciczna i zobaczymy co on na to powie ;(
Dziekuje oby te wasze przeczucia sie sprawdzily bo ja juz msm czarne mysli wsrod tych pozytywnychhej dziewczyny
Gosia trzymam kciuki!! Kurcze tez mam przeczucie, ze Ci sie udało :*
Ja mam dzis wizyte i decyzja kiedy będzie transfer, mam nadzieje, ze najpozniej w piątek![]()
Cóż...zobaczymy jak on bedzie nadal postępował.Zastanawiam sie tylko czy mowić mu ze to ciaza po invitro bo maź panicznie boi sie ze ktos sie i tym dowie i powiedział mi ze jak to wyjdzie w mojej rodzinie to sie ze mną rozwiedzie a mieszkamy w małej miejscowości i wiem ze lekarz ma tajemnice lekarska ale każdy jest tylko człowiekiem :/Pozamacicznej tez chyba tak wczesnie nie jest w stanie stwierdzic.
Dasz rade zawsze jest ten pierwszy raz kiedy do gina idziesz z pkresem pamietaj ze on nie zwraca na to uwagi dla niego to rutynowe badanie. A przynajmniej nie bedziesz odwlekac wizyty w czasieNo w sumie o to najbardziej chodzi i żeby zleciła badania. Dzieki wam nie jestem już taka ciemna jak za pierwszym podejściem i wiem o co pytac itd![]()
Nie dziekuje kochanie tobie tez zycze powodzenia niech sie wyjasni w koncu co sie dzieje z ta beta a najlepiej niech poszybuje w gorePowodzenia![]()
Ale pod warunkiem ze bedzie wyznacznikiem zdrowej ciazy i ze moje czarne myśli sie nie spełnia ;(Nie dziekuje kochanie tobie tez zycze powodzenia niech sie wyjasni w koncu co sie dzieje z ta beta a najlepiej niech poszybuje w gore![]()