Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A robisz betę w terminie czy przed?Ile zarodków miałaś podanych bo nie pamietam?Ktory dzień po transferze?Ja to teraz chyba z nerwow mam objawy na okres
to na pewno z nerwówJa to teraz chyba z nerwow mam objawy na okres
Ja to teraz chyba z nerwow mam objawy na okres
dzisiaj jest 10 dzien po transferze 1 zarodka 5 dniowego w stadium moruli kompaktujacejA robisz betę w terminie czy przed?Ile zarodków miałaś podanych bo nie pamietam?Ktory dzień po transferze?
Pierwsze 4 dni bol brzucha a raczej uczucie jakby mnie ktos skrobal w srodkuGosia mogłabyś mi napaść jakie objawy miałaś po transferze i mniej więcej kiedy, bo zaczynam schizowac, wczoraj w nocy zaczal bolec mnie brzuch jak na @ dzisiaj to samomiałam byc spokojna tym razem, ale kurka ze stresu tak mi sie ręce trzęsą, ze rzęs nie mogę wytuszowac. Mimo relanium
Dzisiaj moj 6dpt blastocysty 4aa. Wiem, ze na nic nie mam wpływu.... a jedyne co mi dolega to teraz bol @ i nic więcej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No widzisz wiec wymarz ze swojej glowki czarne scenariusze o ciazy pozamacicznej i uwierz w kropka !!!!Dziewczyny byłam u lekarza który widział mały punkcik na USG który na kolana nie powala co prawda jak powiedział ale mam jeszcze poczekać i powtórzyć betę z dwa razy i xobaczyc czy zacznie rosnąć .Ake mówił ze ciaza pozamaciczna mam sobie głowy nie zawracać wiec chociaż cos juz wiem ;(