To lecę za ciosem nie wiem czy nie zaszybko się ciesze. Ale są dwie kreski na sikaczu .[emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaa gratulacje [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To lecę za ciosem nie wiem czy nie zaszybko się ciesze. Ale są dwie kreski na sikaczu .[emoji23][emoji23][emoji23]
Ja pytalamKtoras z Was pytala tu o cwiczenia w czasie stymulacji. Ja mialam stymulacje 2 razy nigdy mi lekarz nie zabranial cwiczyc. Za pierwszym razem w ogole nie cwiczylam ,ale przed drugim podejsciem tak no i o dziwo w tym wypadku sie udalo![]()
gosia przykro miAle ze myslicie ze faktycznie zrobilam za wczesnie i jeszcze jest jakas nadzieja ze w piatek moze byc wiecej ???
Dziewczyny pisałam, ale mi zjadłodzisiaj mam 6dpt blastusia czytałam, ze juz tego dnia moze pojawić sie beta wiec postanowiłam sie poddać torturom i pójść do laba. Panie w rejestracji próbowały mnie odwieść, ze za szybko i mogę sie niepotrzebnie rozczarować. Ale sie nie dałam. Właśnie odebrałam wynik i jestem w takim szoku!!!! Beta 49,37 nie wiem czy mam sie śmiać czy płakać ze szczęścia.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom