BeataWarszawa
Fanka BB :)
Z tego co się dowiadywalam w warszawie to na rok 2016 zamknęli listę we wrześniu 2015r....Szukałam info apropo rzadowego programu.... zaraz konczy sie ten a co pozniej ktos cos wie ?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z tego co się dowiadywalam w warszawie to na rok 2016 zamknęli listę we wrześniu 2015r....Szukałam info apropo rzadowego programu.... zaraz konczy sie ten a co pozniej ktos cos wie ?![]()
ja mialam w 14 dpt 1340...To juz nie bede sie madrowac bo w 13dpt mialam chyba ponad 400 z tego co pamietam..
Nom ale miałaś 2 zarodki :-)ja mialam w 14 dpt 1340...
Nom ale miałaś 2 zarodki :-)
Tak nawet dwa mrozaczki . Ale jeszcze spokojnie dopuki bety nie zrobię to podchodzę bardzo spokojnie. To mój 7dpt. W zeszłym cyklu nic nie wyszło na sikaczu. Jak zrobię betę to napewno podam wynik. [emoji5][emoji4]Gratuluję![]()
Czy ja dobrze kojarzę, że w podobnym czasie testowałyśmy miesiąc temu, a Ty teraz miałaś podanego mrozaczka?
Gosiu, racjonalny optymizm trzeba zachowaćNo lekarz mowil ze szansa jeszcze jest ze cos moze sie podniesclazal zrobic bete w srode i nawet jak wyjdzie ujemna to jeszcze w piatek. Nie odstawiac lekow i narazie sie nie przejmowac
![]()
U mnie beta blastki w 8dpt wynosiła 66, więc myślę, że przyrosty będą u Ciebie wzorcowekciuki!
no to jutro na betę!a to był transfer mrożaka czy świeżaka? ile jesteś po transferze? jakiego zarodka?
martka miala 1 zarodek i miala wyzsza betę niz jaNom ale miałaś 2 zarodki :-)
Pierwsza beta 13dpt była 18Malutkikaczorku a ty bete 1 robilas 14 dni po transferze