gosia321
Fanka BB :)
Ten estrofem to tabletki ???Ja podchodziłam na sztucznym na estrofemie lekarz mówił ze na naturalnym jest trudniej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ten estrofem to tabletki ???Ja podchodziłam na sztucznym na estrofemie lekarz mówił ze na naturalnym jest trudniej
TakTen estrofem to tabletki ???
Czyli jak 5 dniowy to 5 tabli wowJa podchodziłam na sztucznym od 2 dc miałam estrofem pozniej 13-14 dc podglądanie endo plus wyniki estrogenu i progesteronu i decyzja o crio. Pozniej włączenie progesteronu i branie go tyle ile dniowy zarodek był zamrożony.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Natalia, jednak zmieniacie klinikę? Na którą się zdecydowaliście?Dziewczyny super gratulacje Kajka Mavi
Gosiu wiem co przeżywasz wszystkie wiemy ale już planuj co dalej . Zrób powtórkę bety oczywiście coś tam się ruszyło więc nadzieja jest dalej.
Mnie wpisz do kalendarza na 15.07 wizyta u lekarza i zmiana kliniki. Zobaczymy co wyjdzie)
Iga działamy według planu B![]()
Tak takie malutkie niebieskienajpierw sie bierze doustnie a po miesiączce dopochwowo.
Ale ze to z tego samego opakowania sie raz bierze do buzi raz dowcipnie hehe ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro sie okarze czy mamy mrozaki mam nadzieje ze jest chociaz jedenGosiu,zadne to pocieszenie,ale ten pierwszy dol jest najgorszy i najbardziej boli.potem dociera,ze to jednak leczenie i wymaga czasu.przykro,bi myslalam,ze cos z tego bedzie.Odstawisz leki,przyjdzie malpa i podejdziesz do krio.Jesli masz regularne cykle to moze pozwoli ci doktor.podejsc na naturalnum.![]()