Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie on na to zapalenie dostał ten antybiotyk bo mu w spermie coś wyszło więc mam nadzieję że to.to i nic poważniejszego. Mnie kirde boli znów cały prawy bok ale nie mam skurczy jeszvze na szczęście :/ wczoraj tylko.gotowalam dzisiaj nic nie robilamMyślę że to antybiotyk ale. .... jak wróci z pełną skarpeta forsy to go zbadaj dla swojego spokoju.![]()
GratulacjeOdebrałam betę dziewczyny 8 dpt beta 93.07 [emoji1][emoji1][emoji1]
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Biedaczek przyniosła bym Ci pierogi ale trochę mam daleko. Myślę że to przez to Twoje tyło gięcie macicyNo właśnie on na to zapalenie dostał ten antybiotyk bo mu w spermie coś wyszło więc mam nadzieję że to.to i nic poważniejszego. Mnie kirde boli znów cały prawy bok ale nie mam skurczy jeszvze na szczęście :/ wczoraj tylko.gotowalam dzisiaj nic nie robilam
Super gratulacjeOdebrałam betę dziewczyny 8 dpt beta 93.07 [emoji1][emoji1][emoji1]
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarz mówił że ostry ból jak ja mam to tylko od macicyBiedaczek przyniosła bym Ci pierogi ale trochę mam daleko. Myślę że to przez to Twoje tyło gięcie macicy