Dwa zarodki , 5 dniowe blastocysty [emoji5][emoji4]Super gratulacjemiałas ilu dniowy zarodek? I jeden czy dwa?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dwa zarodki , 5 dniowe blastocysty [emoji5][emoji4]Super gratulacjemiałas ilu dniowy zarodek? I jeden czy dwa?
Gosia, ja na dlugim mialam 5 pecherzykow z czego zaplodnily sie 3. teraz bedziemy probowac na krotkim i zobaczymy jak bedzie.A po ktorym protokole lepsze komorki ?
Bo sie zastanawiam czy ten dlugi byl dla mnie taki super skoro bylo 20 pecherzykow a w nich tylko 7 komorek ???
To pewnie bliźniaki
Witaj Asiu :-)Dziewczyny zapytam Was jeszcze, bo widzę, ze tutaj można sie dowiedzieć dużo, dużo więcej niż u lekarzaja bede podchodziła do in vitro pelnoplatnego ponieważ przez to moje AMH nie łapie sie na refundowane. Czy możecie mi powiedzieć jakie badania są wymagane przy takim in vitro? 2 lata temu robiłam sobie te wszystkie na WZW, HIV itd, ale nie wiem czy to trzeba powtórzyć przed in vitro nierefundowanych? Lekarz nic mi nie powiedział na ten temat, a nie chce sie pózniej rozczarować, ze czegoś będzie brakowało
Odebrałam betę dziewczyny 8 dpt beta 93.07 [emoji1][emoji1][emoji1]
Musisz pójść do lekarza prowadzącego,który Ci przepisze badania. Generalnie są ważne 3 miesiące.Dziewczyny zapytam Was jeszcze, bo widzę, ze tutaj można sie dowiedzieć dużo, dużo więcej niż u lekarzaja bede podchodziła do in vitro pelnoplatnego ponieważ przez to moje AMH nie łapie sie na refundowane. Czy możecie mi powiedzieć jakie badania są wymagane przy takim in vitro? 2 lata temu robiłam sobie te wszystkie na WZW, HIV itd, ale nie wiem czy to trzeba powtórzyć przed in vitro nierefundowanych? Lekarz nic mi nie powiedział na ten temat, a nie chce sie pózniej rozczarować, ze czegoś będzie brakowało
niech teraz pięknie przyrasta!Odebrałam betę dziewczyny 8 dpt beta 93.07 [emoji1][emoji1][emoji1]
Witaj Asiu :-)
Ja też leczę się w Angeliusie. Kto jest Twoim lekarzem?
Jeśli chodzi o in vitro, to ja musiałam mieć cytologię (nie starszą niż 12 miesięcy), usg piersi, wirusologię (max do 3 miesięcy), grupę krwi i AMH. Do tego TSH, morfologia, mocz, różyczka, toksoplazmoza etc. Zrobiłam cały pakiet dla kobiet planujących ciążę. Chyba tylko tyle.