Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aha to trochę miałam przykroczone i dlatego miałam hiperprolaktynemię czynnościowàChyba zależy od laboratorium. Ja miałam wynik ok. 50, a normy miałam obok zapisane do 24.
Biedulko ;( nie dość że tyle walczysz o cud to jeszcze tyle zmartwieńByłam.u lekarza nie zbadał mnie ani nic.ttlko.kazal leżeć...
Ewa,w Rossmannie jest Coffee Mama. Znalazłam ją przypadkiem, czasem ją piję. To kawa z prażonych ziaren słonecznika w dwóch smakach. Nie jest najtańsza, ale smakuje jak normalna kawaDziewczyny tak mi się chce kawy juz od 6 miesięcy nie piję czy mogę chociaż inkę️
Ręce mi opadły. .......Byłam.u lekarza nie zbadał mnie ani nic.ttlko.kazal leżeć...
A do lekarza z kliniki może zadzwoń i kategorycznie zarzadaj badania. Choinka przecież to bliźniaki wiadomo że ciąża wysokiego ryzyka a oni olewaja dziady wrrr ;(((Nie nic nie wiemnie wiem co zrobić. Boli bo może ma bolec ale powiedział że to napewno nie dzieci uciskaja. Nie wiem... Powiedział że może to ortopedyczne sorawy ale.nawet nie przyjął.mnie do gabinetu tylko u poloznej w salce..i tak.sie nadal martwię kur...