gosia321
Fanka BB :)
Tak takie mam zalecenie od lekarzaPowodzenia wszystkim dzisiajGosia betujesz dzisiaj znow?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak takie mam zalecenie od lekarzaPowodzenia wszystkim dzisiajGosia betujesz dzisiaj znow?
Norma tak to juz jest z naszymi organizmamiZastanawiam się jak to jest jakbym wstawala do pracy do bym spala do 11, a jak jestem na wolnym i mogę pospać to wstaję o 7 ;/
Dziewczyny, a ja mam pytanie - czy po negatywnej becie miałyście przed kolejnym podejściem zlecony Immunofenotyp limfocytów krwi? Kiedy należy zrobić to badanie?
To trzymam kciuki i czekam z Toba na wynikiTak takie mam zalecenie od lekarza
Hej ja.biore lutinus ale z.domu.nie wzięłam i.biore.luteine. W szpitalu powiedzieli mi że bd brala jeszvze z miesiąc - dwa bo potem dziecko samo będzie już produkować czy tam łożyskoDziewczynki powiedzcie mi czy tez bierzecie. Lutinus 100 i czy wiecie do kiedy się go mniej więcej bierze ?
Chyba nie, bo ja go nie dostałam. Zastanawiam się właśnie, w jakiej sytuacji należałoby to zrobić.A to obowiazowe badanie ?