Gosiu [emoji53] ale nie poddawaj się głową do góry walcz dalej
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana ja jestem tego samego zdaniaGosia
będę szczera i myślę, że gdyby coś miało wyjśc to już by wyszło. U mnie przy biochemicznej beta wyszła już 7dpt, teraz też myślę że w tym dniu była już wysoka. Trwanie w takim zawieszeniu jest najgorsze
Bede bede walczycGosiu [emoji53] ale nie poddawaj się głową do góry walcz dalej
Hejka widziałam ze zaglądałas do nas dzisiajDziękuję bardzo za życzenia.. My zrobiliśmy przerwę pod Berlinem nie z.mojego powodu haha mój mąż był tak zmęczony ze powiedział ze jak nie położy się to dalej nie jedzie
ale nie długo się zbieramy i jak wejdziemy do pl.to juz nie będę mieć internetu także wszystkim dużo dobrego życzę !!!
GratulacjeDzisiaj beta 104 [emoji173]️ lekarz zadowolony powiedział, ze w zasadzie nie muszę juz w piątek powtarzać, ale i tak zrobięno i w środę wizyta, bo juz cos powinno byc widać [emoji4] bozesz, ale jestem szczęśliwa
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej tak zaglądam codziennie . Tylko się nie udzielam . U mnie wszystko wporzadku . Sprawy idą w dobrym kierunku a ja razem z nimiHejka widziałam ze zaglądałas do nas dzisiajco u ciebie?
Hehe nie udzielam się ale czytam Was chce jak najmniej brac sobie do głowy różne scenariusze dlatego jestem obecna nie przytomna hahah . Ale u mnie wszystko jest tak jak powinno być nie chce się chwalić ani zapeszac dlatego nic nie pisze . Odpoczywam tyje jem za 10 wiec chyba jest okej! Pozdrawiam was i całuje