gosia321
Fanka BB :)
Kciuki mocno zacisnieteBo czekaja do 5 dnia. Bo sie pytalam czy bede wczesniej mrozic to powiedzial ze nie ma sensu. Wiec jak nie dotrwaja do 5 dnia to koniec.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kciuki mocno zacisnieteBo czekaja do 5 dnia. Bo sie pytalam czy bede wczesniej mrozic to powiedzial ze nie ma sensu. Wiec jak nie dotrwaja do 5 dnia to koniec.
I kupilam jeszcze kielkownice i kielki juz nawet wysialam
Super! Tak mi się skojarzyły słowa piosenki: jeszcze będzie cudownie,jeszcze będzie wspaniale![]()
miałaś jeden czy dwa zarodki?200.40 II betowanie [emoji173], 10 dpt.
Żeby tylko czar nie prysl.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Gosiu ale zaszalalasWlasnie wrocilam z apteki i nabylam dla nas
Koenzym Q10 z wit E firmy naturell niestety tylko taki mieli
Witamine E 100 mg
Witamine C 1000 mg
Witamine B complex i zauwazylam teraz ze nie ma w niej B 12 wiec bede musiala dokupic
Kwas foliowy
Cynk w tabletkach
Mleczko pszczele w tabletkach
Ewcia masz racje. Mam takie przeczucie ze mi te dwie wystarcza i nie potrzebuje wiecejTylko dwie albo aż dwie . Poprawa 100% w porównaniu do 1 stymulacji . Teraz niech się pięknie dzielą do 5 doby .
Super. A ja z tej zlosci skosilam trawe hihiI kupilam jeszcze kielkownice i kielki juz nawet wysialam![]()
A co jak do pierwszego podejscia bralam tylko kwas foliowy magnez. To teraz sie nawitaminizujeGosiu ale zaszalalas