anika11
Fanka BB :)
ja biore 2x2A jeszcze jedno...biore 2 tabl dziennie megne b6 i ostatnio mi skakala powieka. Dzis zrobilam sobie badanie i wyszlo mi ze mam ponizej normy...to ile powinnam tych tabletek dziennie magne b6 jesc?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja biore 2x2A jeszcze jedno...biore 2 tabl dziennie megne b6 i ostatnio mi skakala powieka. Dzis zrobilam sobie badanie i wyszlo mi ze mam ponizej normy...to ile powinnam tych tabletek dziennie magne b6 jesc?
kaczorku, masz tak niską betę, że pecherzyk nie moze byc widoczny - widać go przy becie około 1000. to na pewno nie ciąża pozamaciczna, raczej biochemicznaWiem ; ( zdaje sobie z tego sprawę i zaczyna się to dla mnie robić bez sensu i jestem juz tym wszystkim wkurzonyi znów przyszła mi do głowy ciaza pozamacicznej
niska beta niski wzrost i brak pęcherzyka w macicy
![]()
Kochana w poniedzialek jade
Wydaje mi się że przy Twoim pco to może się gibac w prawo i lewo troszkę . Ale chyba żadna różnica czy 18 czy 22 .....Dziewczyny dlaczego i od czego moze mi sie zwiekszac AMH. Ostatnio mialam 19 a teraz mam 20.5