reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

A jak u Was wyglądało ustalenie ile zarodków do transferu? Ja musiałam wpisać to w dokumenty. Max 2 zarodki,bez ograniczenie za którym razem.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
U każdej z nas inaczej, zależy od kliniki. U mnie zdecydował lekarz. Przy pierwszym podejściu, poniżej 35 lat podają tylko 1 zarodek i tak też było. Teraz ustaliliśmy, że podadzą mi dwa.

reklama
A jak u Was wyglądało ustalenie ile zarodków do transferu? Ja musiałam wpisać to w dokumenty. Max 2 zarodki,bez ograniczenie za którym razem.

Podpisałam z mężem zgodę na podanie 2 zarodków .Mogłam wybrać 1 lub 2 max 3 .Podpisałam to przed 1 stymulacja. Jakbym chciała teraz zmienić na 3 pewnie nie było by problemu.U mnie w standardzie podają 2 chyba że ktoś nie chce bo boi się ciąży mnogiej.

Oby chociaż tyle. Wiesz,u nas tez był problem u męża. Oby się chociaż te dwa przyjęły

Powoli małymi krokami .
W środę punkcja i dowiedz się ile dojrzałych potem ile się zaplodnilo potem ile się zaczęło dzielić. ... no i kiedy i jakich będzie transfer a potem 14 dni w spokoju czekasz na betę i 2 kreski .

Powoli małymi krokami .
W środę punkcja i dowiedz się ile dojrzałych potem ile się zaplodnilo potem ile się zaczęło dzielić. ... no i kiedy i jakich będzie transfer a potem 14 dni w spokoju czekasz na betę i 2 kreski .
Wszystko na spokojnie :)
Mam trochę stres ale zauważyłam, że jak podzielę to na etapy,które muszę przejść to jest łatwiej :)
Kolejny punkcja :)

reklama
Do góry