pisanka89
Fanka BB :)
hejPlanuję 29.06. (po 14 dniach) oczywiście chciałabym wcześniej, ale sama nie wiem? może doradzicie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hejPlanuję 29.06. (po 14 dniach) oczywiście chciałabym wcześniej, ale sama nie wiem? może doradzicie?
Spróbuję pójść w Twoje ślady we wrześniuTak sam menopur 300 jedn. dziennie przez 11 dni. punkcję miałam 12.06. a transfer 15.06. czyli po 2 dniach.
czekam na pozytywną betę.A 3 zarodek. ? Zamrożony w dniu transferu. ?po 2 dniach (punkcja 12.06 a transfer 15.06)
Ze on przy pco zle wplywa na jakosc komorek...szczerze to ja sie nie znamA czemu ???
hejwitamy
Ja testowałam sikancem 9dpt a bete robilam 11 dpt 3 dniowych zarodkow. mysle ze 12 dpt spokojnie mozesz
Spróbuję pójść w Twoje ślady we wrześniuczekam na pozytywną betę.
A 3 zarodek. ? Zamrożony w dniu transferu. ?
miałaś jakies techniki wspomagane? sv, ah, imsi, icsi?niestety nie ... był za słaby. Więc jakby coś się nie udało teraz, chociaż w to nie wierzę.. to 2 podejście zaczynam od początku, czyli znowu mogę być w pkt. wyjścia. Tego się obawiam.
Na Twoja betę czekam3mam kciuki![]()