reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak miałam, poprosiłam lekarza o wszystkie opcje z jakich mogę skorzystać: SV, IMISI, ICSI i AH. Mam nadzieję, że te procedury coś pomogą. Wydaje mi się że dzieje się coś dobrego, odczuwam bóle jak na @, nogi mi jakoś drętwieją, mam uderzenia gorąca i na dodatek lekkie mdłości może to wyobraźnia lub rzeczywiście wszystko zmierza w dobrym kierunku :)
też korzystałam ze wszystkiego co się da i się opłaciło :) też miałam bóle :) od 1dpt do 4 potem od 6 dpt do 12dpt i milion innych objawow ktore akurat u mnie wróżyły na pozytyw :)

Dziewczyny musze wam czyms sie pochwalic :):) Nie wierze do tej pory ale jestem mega szczesliwa. Dzis gdy wracalam z lotniska zadzwonil moj profesorek i powiedzial ze jeden zarodek jeszcze zostawil na noc i dzis zobaczyl ze jest ladna blastka i zamrozili. Mam sniezynke i wracam spelnic marzenie. :):):)

Dziewczyny musze wam czyms sie pochwalic :):) Nie wierze do tej pory ale jestem mega szczesliwa. Dzis gdy wracalam z lotniska zadzwonil moj profesorek i powiedzial ze jeden zarodek jeszcze zostawil na noc i dzis zobaczyl ze jest ladna blastka i zamrozili. Mam sniezynke i wracam spelnic marzenie. :):):)
To są jakieś jaja. .... jak można powiedzieć że nie ma co mrozic .... ktoś żyły mógł sobie podciac a tu dzień później ze jednak jest :o .
Wiadomość rewelacyjna ale nie podoba mi się zachowanie lekarza! !!!!
Gratuluje i trzymam kciuki ze to jest ten którego dała bym Ci ja i zostanie na 9 miesięcy.

No rewelacja kochana czyli szczescie ci dopisuje. Czyli 7dniowa blastusia czeja na ciebie :)

Super wiadomość, ale zgadzam się z Ewunia...chyba bym ich zabiła za taki numer :/
Moja droga,po tym co przeszłas to musi być ten :)
Będę bardzo mocno trzymać za Was kciuki :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Skoro pokonał tyle przeciwności, to musi być TEN! :)

To są jakieś jaja. .... jak można powiedzieć że nie ma co mrozic .... ktoś żyły mógł sobie podciac a tu dzień później ze jednak jest :o .
Wiadomość rewelacyjna ale nie podoba mi się zachowanie lekarza! !!!!
Gratuluje i trzymam kciuki ze to jest ten którego dała bym Ci ja i zostanie na 9 miesięcy.
Tez jestem w szoku to co zrobil ale bede w srode na wizycie to z nim o tym pogadam. T

reklama
U mnie wiedziala oddzialowa 2 sekretarki 1 lekarka a pozniej sie okazalo ze pol oddzialu sie poczta pantoflowa dowiedzialo oczywiscie zgadnij od kogo :)
A tak dzisiaj bylo pare osob co to niby nie wiedza a na brzuch patrza
Tak to niestety jest :-/ Trzymaj się i nie pozwól wyprowadzić z równowagi. Nerwy nic nic dadzą,a kiedyś przyjdzie Twój dzień :)

Do góry