Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakby zadzwonili do mnie ze jednak mam zarodek bo bym chyba dostała zawału i przez telefon nie zadała żadnego pytania. ..... ale jeśli powiedział Ci ze nie ma zarodków nie ma co mrozic nie mówiąc ze zostawi na obserwacji do rana w razie co ale bez większych nadziei to dla mnie to ...... nie będę pisać brzydkoEwa on mi powiedzial ze przestal sie dzielic i juz z niego nic nie bylo ale dla pewnosci zostawil go jeszcze i sam byl zdziwiony ze zrobila sie blastka. Za bardzo nie mialam jak z nim porozmawiac przez tel bo nie dosc ze bylam w szoku to jeszcze prowadzilam i musilam skupic sie na drodze bo bylam w centrum Warszawy a nie znam dobrze drog i tak zabladzilam i troche motalam sie. Ale oczywiscie z nim o tym porizmawiam.
Zobaczysz zobaczysz [emoji5][emoji5] bez nerwów . Ja w 14 dpt progesteron 19 i lekarz powiedział ze wszystko ok a bete w ten dzień miałam 1153. MAVI musimy wierzyć będzie ok ja czekam tak niecierpliwie na twoją relacje ze juz wczoraj Cię o nią meczylam [emoji4][emoji5]
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Mavi odczuwasz juz jakieś dolegliwości? ??Dzięki kochana [emoji9] a juz myślałam, ze nie robiłaś więcej betywizyta wieczorkiem wiec jeszcze poczekam [emoji849]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A co mówił o tej jednej dziwnej becie takiej mega wielkiejZobaczysz zobaczysz [emoji5][emoji5] bez nerwów . Ja w 14 dpt progesteron 19 i lekarz powiedział ze wszystko ok a bete w ten dzień miałam 1153. MAVI musimy wierzyć będzie ok ja czekam tak niecierpliwie na twoją relacje ze juz wczoraj Cię o nią meczylam [emoji4][emoji5]
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom