husann
Fanka BB :)
Oj mam i naprawde waleczneDawajalr sie usmialam
Tak wlasnie husan ty juz masz swoje waleczne szczescie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj mam i naprawde waleczneDawajalr sie usmialam
Tak wlasnie husan ty juz masz swoje waleczne szczescie![]()
A swoja droga len jest dobry lubie chleb z lenem
Dawki mialam male bo 75j. Ale problem jest ze mna i z moim pco taki ze splodzilam jedna komorke dopiero po 16 zastrzykach!!!!Ło matko to niezle cie naszprycowali do inseminacji az takie duze dawki mialas czy przy tych malych taka reakcja ???
Zapomnialas dodac + rok macierzynskiWidzisz Ewciu jak ja sie umiem ustawici to jeszcze 9 miesieczne zwolnienie bedzie
mam nadzieje
Zobaczysz jak ten czas szybko zleci. Ja mialam tak samo a kiedy ten czerwiec bedzie a tu juz koniecMyslalam ze bede mogla tak odrazu za ciosem isc. Ale trudno a wlasciwie nawet lepiej bo w wakacje zresetuje sobie gloweod nadmiaru mysli o in vitro
![]()
Zawsze możesz poprosić o zmianę stanowiskaEee nie juz zapierdzielam na pelnych obrotach. Gdybym nie pracowala na oddziale gdzie jest chemia podawana to pewnie jak zajde w ciaze chodzilabym do pracy
Ojej to nie ciekawie i co na to lekarz ?Dawki mialam male bo 75j. Ale problem jest ze mna i z moim pco taki ze splodzilam jedna komorke dopiero po 16 zastrzykach!!!!jak jadlam 5 tabl dziennie clostibegytu to nic sie nie dzialo tak jakbym lykala wit c. Po dawkach do pierwszej iui mialam 6 cm torbiel krwotoczna a po drugiej hiperstymulacje
...a do tego po kazdej takiej sytuacji dostaje cios od tesciowej i szwagierki...ze po co robie ze szkoda kasy a ze ograniczam kontakt ze szwagierka bo mi odbilo ze zaszla w ciaze. A jak zaszla to tesc mi i M powiedzial ze nie spodziewa sie juz powiekszenia rodziny...
![]()
Na tych samych dawkach 2 tak skrajne reakcjie. ?Dawki mialam male bo 75j. Ale problem jest ze mna i z moim pco taki ze splodzilam jedna komorke dopiero po 16 zastrzykach!!!!jak jadlam 5 tabl dziennie clostibegytu to nic sie nie dzialo tak jakbym lykala wit c. Po dawkach do pierwszej iui mialam 6 cm torbiel krwotoczna a po drugiej hiperstymulacje
...a do tego po kazdej takiej sytuacji dostaje cios od tesciowej i szwagierki...ze po co robie ze szkoda kasy a ze ograniczam kontakt ze szwagierka bo mi odbilo ze zaszla w ciaze. A jak zaszla to tesc mi i M powiedzial ze nie spodziewa sie juz powiekszenia rodziny...
![]()
O tak zapomnialamZapomnialas dodac + rok macierzynski