reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ło matko to niezle cie naszprycowali do inseminacji az takie duze dawki mialas czy przy tych malych taka reakcja ???
Dawki mialam male bo 75j. Ale problem jest ze mna i z moim pco taki ze splodzilam jedna komorke dopiero po 16 zastrzykach!!!!:(:( jak jadlam 5 tabl dziennie clostibegytu to nic sie nie dzialo tak jakbym lykala wit c. Po dawkach do pierwszej iui mialam 6 cm torbiel krwotoczna a po drugiej hiperstymulacje :(:(:(...a do tego po kazdej takiej sytuacji dostaje cios od tesciowej i szwagierki...ze po co robie ze szkoda kasy a ze ograniczam kontakt ze szwagierka bo mi odbilo ze zaszla w ciaze. A jak zaszla to tesc mi i M powiedzial ze nie spodziewa sie juz powiekszenia rodziny...:(

Dawki mialam male bo 75j. Ale problem jest ze mna i z moim pco taki ze splodzilam jedna komorke dopiero po 16 zastrzykach!!!!:(:( jak jadlam 5 tabl dziennie clostibegytu to nic sie nie dzialo tak jakbym lykala wit c. Po dawkach do pierwszej iui mialam 6 cm torbiel krwotoczna a po drugiej hiperstymulacje :(:(:(...a do tego po kazdej takiej sytuacji dostaje cios od tesciowej i szwagierki...ze po co robie ze szkoda kasy a ze ograniczam kontakt ze szwagierka bo mi odbilo ze zaszla w ciaze. A jak zaszla to tesc mi i M powiedzial ze nie spodziewa sie juz powiekszenia rodziny...:(
Ojej to nie ciekawie i co na to lekarz ?
Ja to bym normalnie i tescia i tesciowa z plaskacza w twarz potraktowala :)

Na tych samych dawkach 2 tak skrajne reakcjie. ?

reklama
Dziewczyny czy Wam Amh wzrosło ? w lutym miałam 2,1 a teraz prawie 4. Dziwna sprawa bo raczej leci w dół niz w górę ale nie to żeby mnie to martwiło :p czytam sobie Was codziennie ale mam taki mętlik w głowie że ciężko coś napisać :)

Do góry