BeataWarszawa
Fanka BB :)
Tobie się już udało? Przepraszam ale gubię się już w tej korespondencjiŚwietnie, jestem za jak najbardziejLeczę się w Klinice Bocian ul. Stawki.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tobie się już udało? Przepraszam ale gubię się już w tej korespondencjiŚwietnie, jestem za jak najbardziejLeczę się w Klinice Bocian ul. Stawki.
Tobie się już udało? Przepraszam ale gubię się już w tej korespondencji
Miejmy nadzieję że już nie w klinice tylko z dziećmi na spacerzeJuz od ok miesiąca in vitro w Bocianie robią w Wawie.. może będzie szansa żeby się spotkać i wymienić doświadczeniami![]()
Jestem po transferze czekam na efekty które poznam w środęLicze na to że się uda dlatego od razu się zgodziłam na spacer po PM
Oczywiście liczę na to też że kazdej z nas się uda
![]()
InvimedSuper, ja też z Warszawy
Może się kiedyś umówimy z wózkami na Polach Mokotowskich
A w której klinice się leczysz?
Pewnie,że się uda !Jestem po transferze czekam na efekty które poznam w środęLicze na to że się uda dlatego od razu się zgodziłam na spacer po PM
![]()
Miejmy nadzieję że już nie w klinice tylko z dziećmi na spacerze
Ja już jutro będę wiedziała a jak się standardowo nie udało to robię w wakacje przerwę żeby trochę odpocząć od tych leków, wyjazdów i żeby odłożyć trochę kasy... Mam nadzieję że w środę będziesz szczęśliwa, życzę Ci tego z całego serca. A który raz podchodzisz do IVF?