husann
Fanka BB :)
Tu nie ale chyba będę się na plecach,z nogami w górze czolgala do samochodu
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tu nie ale chyba będę się na plecach,z nogami w górze czolgala do samochodu
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
boze dziewczyny umarłam beta 41,51 czy to znaczy ze sie udało??
2 KropkiSuper!! Oby zostały 9 miesięcy :* rozumiem ze 2 kropeczki?
Ewciu a powiedz mi bo pamietam z ulotki menopuru ze mozna go laczyc w jeden zastrzyk z innym lekiem ale chyba nie z gonalem ??Nieagatka ja po gonal + menopur czułam się świetnie pod koniec 8 czy 9 dzień głowa trochę bolała i spać się chciało ale nie wiem czy to leki czy pogoda . Ogólnie bardzo dobrze się czułam.
A gdzie masz te torbiele i jak duże. ?
Nie czytaj ulotek to Cię głową boleć nie będzie . I pod żadnym pozorem nie łącz żadnych leków nie mieszaj. Osobna szczykawka igła wszystko. Bo Cię szczysci. .....Ewciu a powiedz mi bo pamietam z ulotki menopuru ze mozna go laczyc w jeden zastrzyk z innym lekiem ale chyba nie z gonalem ??
Mnie na bank bedzie glowa bolec na poczatku bo tak to juz jest przez moja tarczyce![]()