• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jeszcze raz ktoś napisze ze następnym razem się uda NAPEWNO to trafi mnie pieron :D
Mój lekarz mówi ze in vitro ma 40 % przy 3 pełnych procedurach a z moja choroba 20 % .
To ja rozumiem ze nam 20 % a nie na pewno :p
Chyba musze zmienić lekarza. ......

Jeszcze raz ktoś napisze ze następnym razem się uda NAPEWNO to trafi mnie pieron :D
Mój lekarz mówi ze in vitro ma 40 % przy 3 pełnych procedurach a z moja choroba 20 % .
To ja rozumiem ze nam 20 % a nie na pewno :p
Chyba musze zmienić lekarza. ......
Zgadzam sie moj lekarz tez mnie osratnio uswiadomil ze in vitro to szansa na ciaze " szansa" a nie pewnosc wiec nikt mi nie zagwarantuje ze kolejnym razem bedzie powodzenie. Powiedzial ze przy in vitro potrzeba troche szczescia :)

Zgadzam sie moj lekarz tez mnie osratnio uswiadomil ze in vitro to szansa na ciaze " szansa" a nie pewnosc wiec nikt mi nie zagwarantuje ze kolejnym razem bedzie powodzenie. Powiedzial ze przy in vitro potrzeba troche szczescia :)
Chyba dlatego myślę pozytywnie,ale się nie nastawiam ze się uda. Nie wiem czy to dobre podejście,czy nie..ale czuje,ze tak będzie mi łatwiej przełknąć ewentualna porażkę i szybko starać się podejść kolejny raz.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry