Ewunka
Fanka BB :)
Zawsze szukaj plusów życie jest lepsze wtedyJedyny plus![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zawsze szukaj plusów życie jest lepsze wtedyJedyny plus![]()
W Pl tez macie przecież teraz cieplutko to o deszcz prosicieTobie to chyba za dobrze!Ile bym dała żeby mieszkać w Hiszpanii
ale może kiedyś...

Mamy mamy tylko ze u nas jest inna wilgotnosc niz u ciebie i te 40 st u nas nie jest takie zajebiste jak u ciebieW Pl tez macie przecież teraz cieplutko to o deszcz prosicie![]()
Przykro miTak jak obiecałem tak robię, chociaż bardzo nie chce tego pisać....Beta <1,2 !!
Kolejna próba kolejna nie udana. Nie wiem jak wspierać Żonę, bo sam nie wytrzymuje emocjonalnie ! Nie wiemy co robić
Czemu to musi byc takie niesprawiedliwe !!??!!
Przykro mi bardzoTak jak obiecałem tak robię, chociaż bardzo nie chce tego pisać....Beta <1,2 !!
Kolejna próba kolejna nie udana. Nie wiem jak wspierać Żonę, bo sam nie wytrzymuje emocjonalnie ! Nie wiemy co robić
Tak jak obiecałem tak robię, chociaż bardzo nie chce tego pisać....Beta <1,2 !!
Ale na basen nie mogęW Pl tez macie przecież teraz cieplutko to o deszcz prosicie![]()