husann
Fanka BB :)
U mnie po wizycie jest wszystko ok. Szczerze mowiac to ona mi nawet nie byla potrzebna i jeszcze wczoraj dostalam @ . Mozesz mnie wpisac na 10 lipca wuzyta przed transferemHusan anika nieagatka jak tam po wizytach ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie po wizycie jest wszystko ok. Szczerze mowiac to ona mi nawet nie byla potrzebna i jeszcze wczoraj dostalam @ . Mozesz mnie wpisac na 10 lipca wuzyta przed transferemHusan anika nieagatka jak tam po wizytach ??
A ochrzanilas profesorka ze cie tak zalatwilU mnie po wizycie jest wszystko ok. Szczerze mowiac to ona mi nawet nie byla potrzebna i jeszcze wczoraj dostalam @ . Mozesz mnie wpisac na 10 lipca wuzyta przed transferem
Super swietny wynikJa juz po wizycie. Jest 4 dojrzale pecherzyki, 3 prawie i reszta mniejsze. Ryzykujemy pekniecie najwiekszego na rzecz tych 3 ktorym niewiele brakuje, wiec dzis jeszcze zastrzyki. Jutro wizyta, punkcja w niedziele na 99%.
Endometrium 10,8. Estradiol 1050. Mowia, ze dobrze. Ze biarac pod uwage endometrioze - mysleli, ze jajek bedzie mniej.
No i zakaz zblizania sie do meza z czego mielismy ubaw, bo w sumie nikt wczesniej nam slowa o tym nie mowil [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czy są dojrzałe i zdolne do zapłodnienia dowiesz się dopiero po punkcji . Fusy mówią ze jeżeli 50 % Twoich pęcherzyków będzie komórkami to będzie dobrze jak więcej będzie bardzo dobrze .Ja juz po wizycie. Jest 4 dojrzale pecherzyki, 3 prawie i reszta mniejsze. Ryzykujemy pekniecie najwiekszego na rzecz tych 3 ktorym niewiele brakuje, wiec dzis jeszcze zastrzyki. Jutro wizyta, punkcja w niedziele na 99%.
Endometrium 10,8. Estradiol 1050. Mowia, ze dobrze. Ze biarac pod uwage endometrioze - mysleli, ze jajek bedzie mniej.
No i zakaz zblizania sie do meza z czego mielismy ubaw, bo w sumie nikt wczesniej nam slowa o tym nie mowil [emoji16]
Oby Ci się spełniłoMoim marzeniem jest, zeby bylo 4 - dwa do podania i 2 do zamrozenia. Bylabym spokojniejsza. No nic, trzeba czekac i nie zejsc na zawal w miedzyczasie [emoji4]