Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A kiedy koniec stymulacji.Ja przez wysoki estradiol mialam odroczony transferJa rano robiłam krew i czekam na wizytę. Estradiol 4500 czyli przyrost 3000 od środy ranojakoś zaczynam miec złe przeczucia...
Wysoki...Ja rano robiłam krew i czekam na wizytę. Estradiol 4500 czyli przyrost 3000 od środy ranojakoś zaczynam miec złe przeczucia...
Teraz w niedziele punkcja.
Kiedy masz mieć punkcje?Dzis juz tylko rano brałam Gonapeptyl a wieczorem juz tylko Ovitrelle czyli koniec stymulacji.
U mnie lekarz mówił, że estradiol nie powinien przekraczać 3500, ale to może zależy od tego ile masz pęcherzyków.Teraz w niedziele punkcja.
Pecherzykow miałam całe mnóstwo, i to mimo małej ilości Puregonu. Ogólnie dostałam tez leki przeciw hiperstynulacji,bo jestem tym zagrożona jak widac. No nic zobaczymy co bedzie.U mnie lekarz mówił, że estradiol nie powinien przekraczać 3500, ale to może zależy od tego ile masz pęcherzyków.
Na razie wszystko idzie zgodnie z planem,wiec nie martw się na zapas.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Moje juz sie chlodza w lodowce od poniedzialku cala szuflade normalnie zajelyZobacz załącznik 762024 Kupiłam witaminy dla dzieci