gosia321
Fanka BB :)
A no to w takim razie sie zgadza niech orze owocnieYyyyyyy ze będzie teraz orał pole on bo 3 dni nic nie robił
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A no to w takim razie sie zgadza niech orze owocnieYyyyyyy ze będzie teraz orał pole on bo 3 dni nic nie robił
![]()
Ja wykupowalam po staremu ale nowe ceny ciutenke w niektorych lekach mniejszeDziewczyny wykupywala już któraś z was recepty " po nowemu" pytam bo mnie interesuje czy cena ta sama czy jednak nie;/
Ach nie wpadnę do Ciebie za tydzień bo nie lubię pierogów z jagodamiWeeken na jagodobraniu uplyna a za tydzien beda z tego pierogijummy wolalabym zjesc je dzisiaj no ale coz same sie nie zrobia a w kregoslupie lupie po zbieraniu. Dzis bedzie jajecznoca z kurami
![]()
To jeszcze nie jest full nie dramatyzujTak, czynnik meski tez. Full opcja [emoji52]
Marzen tez mam taka nadzieje...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pycha, ja się piszę na pierogi z jagodamiWeeken na jagodobraniu uplyna a za tydzien beda z tego pierogijummy wolalabym zjesc je dzisiaj no ale coz same sie nie zrobia a w kregoslupie lupie po zbieraniu. Dzis bedzie jajecznoca z kurami
![]()
Jagpdzianki tez pycha ale takie pierogi z jagodami i smietana to mniamusneAch nie wpadnę do Ciebie za tydzień bo nie lubię pierogów z jagodamiz jagód to tylko jagodzianki i dużo kruszonki każda ilość pochłone
![]()
Zapraszam za tydzienPycha, ja się piszę na pierogi z jagodamiAle mi smaka zrobiłaś
![]()
Ja pije jak mam ochotę .Powiedz sostrze ze w ciazy coli sie nie pije i dbasz o nia wiec nie kupisz jej coli
Od czasu do czasu pewnie ze mozna ale jak ona pije codziennieJa pije jak mam ochotę .Wiadomo nie codziennie ale nie dajmy się zwariować
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom