jagodaaga
Fanka BB :)
Czadersko!!!to ja juz nie wiem o co chodzi... wyszlam mega wystraszona z gabinetu i bez nadzei.. ile udalo sie zapkodnic u ciebie?Jagodaaga - "taka sytuacje"? przy pecherzykach 16-15mm, ponad 8szt estradiol 150.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czadersko!!!to ja juz nie wiem o co chodzi... wyszlam mega wystraszona z gabinetu i bez nadzei.. ile udalo sie zapkodnic u ciebie?Jagodaaga - "taka sytuacje"? przy pecherzykach 16-15mm, ponad 8szt estradiol 150.
hehe dziękujęByłby to cud .Ale tego Ci życzę licznej rodziny![]()
Lekarz trochę jeb. .... według mnie . Bo może nie jest ksiazkowo ale źle nie jest . Zależy czego się oczekuje i co dla kogo jest źle. .....No zobaczymy...nie wiem co o tym myslec...
Czadersko!!!to ja juz nie wiem o co chodzi... wyszlam mega wystraszona z gabinetu i bez nadzei.. ile udalo sie zapkodnic u ciebie?
Ewunks dzieki wielkie za otuche..coz zbieram sie w garsc i nie poddaje. Walcze dalej! Muszs urosnacLekarz trochę jeb. .... według mnie . Bo może nie jest ksiazkowo ale źle nie jest . Zależy czego się oczekuje i co dla kogo jest źle. .....
Ja po 9 dniach nie miałam żadnego pecharzyka godnych rozmiarów to było źle. ......
Tez nie wiem..generalnie to akurat moja pani dr ma caly tydzien urlopu i trafolam.do innego lekarza...no nic, postaram sie nie zamartwiac i zobaczymy cobedzie w srode. Dzieki lileprzerwano stymulacje. a na serio, Twoj wynik wydaje sie byc w normie wiec nie wiem czemu dr biadoli.
Ja mialam taki podanyCześć DziewczynyDziękuję za odpowiedzi w sprawie progesteronu, jak widać co kraj to obyczaj. Jestem już po transferze. Podano 1 zarodek klasy 4AA, czyli podobno śliczny. Niestety to nie gwarancja sukcesu, więc pozostaje czekać.
Oby u mnie był taki sam efektJa mialam taki podany![]()
A też miałaś crio czy świeży transfer?Ja mialam taki podany![]()