Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi lekarz po punkcji kazał pic białko serwantkowe dieta lekkostrawna i nie pic kawy tylko dużo wody
Dieta wysokobiałkowa jest po to, żeby zmniejszyć ryzyko hiperstymulacji. Ciąża wzmaga hiperkę (jeśli było ryzyko, że się pojawi), stąd ta dieta po transferze.Ej dziewczyny a slyszalyscie cos na temat diety wysokobialkowej? Bo ja poczytalam troche o zaleceniach po transferze i tu w ES zalecaja diete bogata w proteiny. Wiecej ryb, miesa, jaj, jogurtow. Obilo sie cos Wam?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też mam Gilberta, w ciąży kompletnie bez znaczenia, przynajmniej u mniewe wtorek jednak ide na wizyte, zobaczymy co powiedzą.
z tym l4 w ciąży to bardzo indywidualna sprawa :-) np moja koleżanka całą ciążę wymiotowała - jakby pracowała w restauracji to raczej ciężkomoja mama pracowała całą ciążę - z pracy pojechała autobusem na porodówkę, tylko do domu zadzwoniła, żeby jej torbę przywieźć z rzeczami
. Ja, jeśli uda mi się dojść do takiego punktu pewnie będę chciała l4 bo mam strasznie stresującą pracę i zespół gilberta, a to nie jest chyba za dobre dla ciąży :/
W końcu pokazałU nas wszystko pięknie i będzie synus :-)